Mi kell a szerelemhez? Miért akarjuk mindenáron megmagyarázni az érzést? A gyerekek ösztönösen jobbak ebben is.

A rokonságban mindenféle korú és nemű gyerekek vannak. Az egyik kislány története különösen megkapó. Legyinthetnénk rá, hogy elmúlik, de ki tudja azt előre?!

Az óvoda első hónapjaiban kezdődött. A kisfiú az egyik nap beállított egy csomó szívecskével. Odaállt a lányka elé és ennyit mondott:

- Szerelmes vagyok beléd.

A leányzó se habozott a felelettel: - Én is.

<3 <3 <3

Azóta eltelt már több mint egy év, s ők ketten még mindig "szerelmesek". Olyannyira, hogy igyekeznek az óvodán kívül is időt tölteni egymással (természetesen a szülők támogatásával). Amikor nyáron szóba került, hogy a kisfiú születésnapi összejövetelére kit hívjanak meg, senki mást nem szeretett volna ott látni, csak a kislányt. És a lányka hasonlóan csak a fiú társaságára vágyott a saját születésnapján.

Mi ez, ha nem igazi szerelem? :)

Szerző: Berill Shero  2020.02.10. 20:00 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1415362252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása