A médiában is sokat szereplő közfoglalkozást betöltő híresség nevét nem írom le. Ő is csak emberből van, de azért az alábbi történet nem csak vicces lesz, tanulságos is.

A barátaim egy étteremben vacsoráztak, mikor bejött a - nevezzük így - Híres Ember. Az étteremben egy pillanatra megállt az élet, aztán mindenki folytatta a vacsoráját és a társalgást. Azt mindenki tudja, hogy a televízió torzít, ott mindenki kicsit másképp néz ki, így a barátaim nem voltak benne biztosak, hogy tényleg a Híres Emberhez van-e szerencséjük. Szó szót követett, valaki szerint nem ő volt az, mások meg állították, hogy de, életnagyságban ő az. Távozáskor a barátnőm nem bírta tovább. Odasétált a másik asztalnál vacsorázókhoz, udvariasan jó estét kívánt, aztán megkérdezte:

- Maga a Híres Ember?

A férfi, ránézett és igennel felelt. A barátnőm annyit válaszolt, hogy:

- Akkor jó. További szép estét, viszontlátásra.

Ezzel ott hagyta a megrökönyödött párost.

Néhány nap múlva a párjával sétáltak, amikor jött egy autó és majdnem elütötte őket. A barátnőm elég vehemens típus, pár lépés volt a lámpás kereszteződésig és az autót megállította a piros lámpa. A barátnőmnek se kellett több, melléjük érve feltépte a jobb egyet, behajolt és gondolkodás nélkül kiosztotta a kocsiban ülőket. Azok a meglepetéstől szólni se tudtak. A jobb egyben ülő kölyök szorongatta a mekis üdítőjét a sofőr pedig alig bírt kinyögni egy elnézést kéreket.

A barátnőm befejezte a mondandóját, akkor szembesült vele, hogy ki ül a volánnál. Ránézett a férfira és csak annyit kérdezett:

- Maga az?!

Mert a sofőr nem volt más, mint a Híres Ember. :)

Szerző: Berill Shero  2019.11.10. 20:03 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr3315216340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása