Olykor az is megesik, hogy a különböző hatóságokat mindenféle fura esetekkel találják meg.

Például a gyámhatóságnál válás után szoktak érdekes helyzetek kialakulni. A felek igyekeznek a lehető legaljasabb módszert bevetni a volt házastársuk ellen.

Megesett, hogy a férj egy neves szexmagazinnal állított be. Ezzel kívánta exneje rossz életűségét bizonyítani. Az ügyintézőknek addig nem volt világos a dolog, míg emberünk a középső oldalon, a poszternél ki nem nyitotta az újságot. Felismerhetően az exneje pózolt rajta. :)

Vagy a másik delikvens, aki egy dvd-t adott át az ügyintézőnek azzal, hogy az azon szereplő felvétel tökéletes bizonyítéka az exnej és a közte lévő jó kapcsolatnak, állítson bárki bármi mást. Nyugodtan kivárta, míg a  hatóság munkatársai megtekintették a felvételt. Amin az exneje orális örömökben részesíti. Apu meg ezt fentről kamerázta. :p

És álljon itt ezek ellentetje. A rendőrségen különböző minőségben, de mindenféle ember megfordul. Sztriptíz táncosnők, celebek, pornószínészek, állami kitüntetéssel rendelkező egyedek. Ahány ember, annyi személyiség. A pornósokról viszont mindenkiben él egy kép. Téves kép arról, hogy milyenek. Az emberi szűklátókörűség határtalan. Az egyik rendőr ismerősnél a magyar pornózás nagyágyúja volt bent egy ügyben. Kellemes, jól szituált hölgy, aki választékosan beszélt. Tipikus példája annak, hogy ha valaki ki van békülve önmagával és a világgal, nem szükséges a "saját nagyságát" bizonygatni. Sugárzott róla az életszeretet, a belső béke, összefüggően, kristálytiszta logikával felépítve adta elő a mondandóját. Nem feszengett, nem voltak kínos kérdések. Kulturált és intelligens beszélgetés zajlott köztük.

Így is lehet. :)

Szerző: Berill Shero  2019.02.07. 19:44 Szólj hozzá!

Címkék: hivatásosok intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr8014588740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása