Mostanában nem írtam Macáról, tekintve, hogy ő is, én is nagyon elfoglaltak lettünk. Karácsony tájékán futottunk össze vele és a csajokkal egy jó kis traccspartira.

Mi más is lehetett volna a téma az ünnep közeledtével, mint a meghitt pillanatok? Nem tudom, ki hozta fel elsőnek, hogy milyen szuper, esetleg több lesz a szex. A nagy rohanás után mindenki leereszt, a nagyszülők elviszik a gyerekeket és a pároknak is jut idejük egymásra. Ezen parázs vita alakult ki, az egyik tábor azt mondta, hogy leeresztenek, de akkor se egymással foglalkoznak. A másik tábor azt erősítette, hogy több kedvük van összebújni ilyenkor, mint az év más szakában. Előcitáltunk egy kutatást is, ami azt taglalta, a legtöbb gyerek szeptemberben születik. Ha ez tényleg igaz, akkor a december a gyerekcsinálós hónap.

A szexualitással kézen fogva jár a megcsalás témakör, ez is előkerült. Annak kapcsán, hogy az egyik baráti pár házassága szétment néhány év után, mert a feleség megcsalta a férjet.

Parázs vita táptalaja lett, hogy mit bír el egy kapcsolat, ki, kit csal meg, hány év az, amíg elketyeg hűtlenség nélkül. Maca egy darabig  hallgatott, majd megkérdezte, hogy bűn-e, ha valaki a szeretőjét csalja meg? Vagy a szeretővel ágyban töltött időben egy másik személyről fantáziál? És azt a szeretőnek az orrára kell-e kötni? Természetesen ebben a kérdéskörben se sikerült dűlőre jutni.

Én még itthon is gondolkodtam ezen, mire azt a végkövetkeztetést vontam le, hogy minden kapcsolat egyedi... Akár szeretőről, akár házasságról beszélünk. A benne lévő feleknek kell tudni és érezni, hogy elbírja-e a kapcsolatuk az igazságot. Azt, hogy van egy harmadik, vagy adott esetben negyedik is. És azt is mindenkinek magának kell éreznie, hogy ez csak egy múló fellángolás, vagy az az eset, amikor az ember mindent borít.

Ti elmondanátok a szeretőtöknek, hogy rajta kívül van más is? :)

Szerző: Berill Shero  2019.01.19. 20:43 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr8214567062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása