címmel készül Győzike filmje...

Az előzetest nem fogom minősíteni, de 6 perc 59 másodpercnél kiszabadul a szellem a palackból :) Megéri végignézni, kattints rá a Győzike feliratnál fent. És erről eszembe jut egy régen hallott sztori, abból az időből, mikor még léteztek határok és volt vámellenőrzés ki- és belépés előtt.

A vámos a nemzetközi gyorsvonaton ellenőrzi az utasokat. A belföldre belépéshez tartozó vámvizsgálat szépen folyik, semmi szabályszegés nem történik. Orvosok egy csoportja külföldi kongresszusról hazafelé tartva ejtőzik az általuk lefoglalt külön kocsiban. A vámos belép, illően köszönti őket, majd kezdődik az útlevél és csomag átvizsgálás. Egyszer csak fingik egy igazán szagosat. Mindannyian ismerjük ezt a fajtát, szerintem nincs ennél alattomosabb. Ugyanis hangja nincs, de szaga annál inkább. A vámos végez a kocsival, addigra már oltári a bűz. Az ajtóból visszafordul, végig méri a jól szituált orvosokat, majd fejét csóválva az alábbiakat jegyzi meg, mielőtt becsukná az ajtót:

- Hát uraim, ezt nem gondoltam volna magukról!

Szerencsétlen, ártatlan doktorok Budapestig találgatták, hogy melyikőjük fingott be. Természetesen senki nem vállalta magára. :D

Szerző: Berill Shero  2018.09.02. 20:02 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1114214651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása