A gyerekek tudnak alkotni, főleg, ha számukra valaminek úgy nincs értelme, ahogy a felnőttek mondják. Ismerős kislánya (még nem volt 5 éves) megkérdezte anyukáját, hogy miért kell a szemébe csepegtetni, mi baja van? Anyuka elmagyarázta,  hogy kötőhártya gyulladása van. A lányka értőn bólogatott, majd másnap újságolta az ismerősöknek, hogy az anyukájának "köpőkártyája" van. :)

Ugyanezen leányka az óvodában megjegyezte, hogy ő bizony nem szeretne zöldséget. Igazán megjegyezhetnék, hogy ő "abszolárisan" nem szereti és kész! :)

Egy másik ismerős kisfia este elég virgonc volt. Az apukája igyekezett ágyba parancsolni, kevés sikerrel. A végén megjegyezte, hogy irgum-burgum, mérges lesz, ha nem megy a lurkó aludni. Mire a gyerek nagy szemeket meresztve azt mondta az apjának, hogy "ne legyél mérges, legyél inkább szerelmes!"  :)

Szerző: Berill Shero  2018.03.26. 20:29 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr2313692064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása