Macával épp ismerősök faces fotóit nézegettük az esküvőjükről, melynek kapcsán rögtön ki is tárgyaltuk a lánykérést. Nem csak az övét, hanem másokét is.

Az emberek egymást túllicitálva igyekeznek már a lánykérésben is maradandót alkotni. Természetesen romantikus, ha valakinek az Eiffel torony lábánál kérik meg a kezét, vagy a Seychelle-szigeteken, de sajnos ezzel kimondatlanul is elvárássá teszik, s mégsem mindenki engedheti meg magának, hogy efféle helyeken kápráztassa el szíve választottját.

Aztán felelevenítésre került néhány kiábrándító lánykérés is.

Az egyik "kedvencem" például a szex utáni. Egy szeretkezéssel teli éjjel utáni nagy kérdésre szerintem nem lehet igen a válasz. Az egyik ismerős járt így. Még szinte vége se volt az orálnak, mikor a férfi (isten tudja honnan) előkapta a gyűrűt és a csajnak szegezte a kérdést. Jó, hogy a leányzó meglepődöttségében nem harapta le a becses szerszámot.

Eszünkbe jutott egy másik hasonlóan romantikus eset is. A nagytakarítás két ablak pucolás közötti szünetében az ágyon ülve tették fel a kérdést. Ugyan igen lett a vége, de egy kiadós veszekedést követően.

Aztán ne felejtsük el a békülős szex utáni kérdés feltevést, aminek apropója, hogy egyik megcsalta a másikat.

Esetleg az "azért kérem meg a kezét" típusú lánykérés, mert

a) már x ideje együtt vagyunk,

b) haverok is megnősültek,

c) a csaj rágja a fülemet,

d) anyukám-apukám is ennyi idős volt, mikor férjhez ment/megnősült,

e) gyereket szeretné(n)k...

Vajon tartósak lesznek ezek a kapcsolatok?!

Szerző: Berill Shero  2017.12.03. 20:10 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1013064804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása