Régebben beleszóltam mások döntéseibe, de egy jó ideje nem teszem. Macát sem értettem, mikor az atlétás csávó múltkori sztorija után úgy döntött, a srác kap még egy esélyt. Én biztosan nem találkoztam volna vele többet. Tudom, mindenkinek lehet szar napja, de mindennek van határa...

Vissza a történethez. Az újabb találkozóra a korábbi esetet követő két hét múlva került sor. Azt sem vágom, ha valakinek ennyi ideig nem hiányzol, eszébe se jut egy vibert, messengert, sms-t, akármit dobni, akkor minek erőlködnek még... Újabb randi lebeszélve. A srác szeretné, ha Maca a hétvégét nála töltené. A barátnőm lelkes, izgatottan várja a találkozót. Ott kellett volna gyanút fognia, mikor a pasi arra kérte, hogy tömegközlekedéssel menjen, mert neki még van némi dolga, nem tud elé menni. Maca 40 fokban szépen elbuszozott-vonatozott-metrózott a célig. És innen indul a horror sztori:

A srác futó csókok után benyögi, lesz még egy roppant fontos, vacsorával egybekötött üzleti tárgyalása, de Maca helyezze magát kényelembe, érezze magát otthon, ő meg majd jön. Közben bedob egy mosást, megkérve Macát,  ha lejárt, teregessen ki. És ha nagyon unatkozna, a porszívó, portörlő és a felmosó is a rendelkezésére áll, mert sajnos emberünknek két hete nem volt ideje takarítani. Maca meglepődve marad egyedül a kecóban. Kínos pillanatok... A tv-ben nem megy semmi érdekes, a csávó a laptopot magával vitte, a házban egy könyv nem sok, annyi sincs, mihez kezdjen most? A barátnőm rendes kislány, úgy gondolja, ha segít, a következő napok majd egymásra figyelve telnek. A nagytakarítás után megéhezve kinyitja a hűtőt, leesett állal szembesül azzal, hogy a frigó kong az ürességtől. Illetve a visszapakolt üres dobozoktól, felvágottas és sajtos műanyagfóliáktól. Elképedve küld egy üzit a csávónak, akinek annyi az össz reakciója, hogy kb. éjfélre otthon lesz, majd hoz valamit a közeli Burger Kingből. Az se hatotta meg nagyon, hogy Maca éjjel már nem szokott enni, mire meg hazaér, a legjobb szendvics is kihűl. Éjfél helyett egyre esik haza, hulla fáradtan, ingerülten, mert nem úgy sikerült a tárgyalás, ahogy azt elképzelte. A csávó lezuhanyozik, Maca kap egy jó éjt puszit, beszélgetés semmi, a gyerek feje még le se ér a párnára, már horkol.

Másnap köszönet helyett megkérdezi, hogy miért van a teraszon a felmosószett és hol van a kedvenc pólója. Majd főz egy kávét, levágja magát a kedvenc foteljába és azon elmélkedik, mit kellene venni reggelire. Mivel nincs kedve a boltba menni, reggeli helyett alaposan megdöngeti Macát (legalább a szexre nem lehet panasz). Aztán sajnálattal közli, hogy kicsit változott a terv, délután segítenie kell az egyik barátjának, de természetesen elviszi Macát a városig és mehetnek ebédelni is. A barátnőm csalódottan veszi tudomásul, hogy ez a hétvége se úgy alakult, ahogy szerette volna. A felsorolt alternatívák közül Maca könnyű salátára és grill húsra vágyik. Elindulnak a közeli étterembe, amiről már annyit hallott a pasitól. Gyanús, hogy a parkoló üres. Az ajtón bazi nagy felirat hirdeti, hogy hatósági ellenőrzést követően a NÉBIH 30 napra bezáratta az éttermet. :) Mi jöhet még?! Van a közelben egy nagyobb bevásárló komplexum, ott van minden földi jó, de Maca nem nézelődhet sokáig, emberünk a kínai faloda felé tolja. Maca kérését a grillhúsról lazán elengedi a füle mellett és közli, kettejüknek most pont jó áron van a menü, erre van keret, egyenek, mert ő mindjárt indulhat a barátjához. Szó nélkül esznek, a csávó a mobilját bűvöli, Maca pedig azon elmélkedik, hogy egy kanál vízbe tudná fojtani. A srác egy idő után idegesen tekintget az órájára, bár nem szól semmit, érezhető, hogy mehetnéke van. Kiérnek a parkolóba, egyeztetik, hol lenne a csajnak optimális a kiszállás, de alig mennek néhány száz métert, az autó megadja magát, se előre, se hátra. A csávó káromkodva konstatálja, hogy kifogyott a benzin. A legközelebbi kút is néhány kilométerre van, de a járgányt nem lehet az útközepén hagyni, megkéri Macát, hogy tolja már egy kicsit. A mellettük elhaladó autósok közül senki sem áll meg segíteni, de füttyöt, tapsot és beszólást kapnak. Maca egyre ingerültebb, legszívesebben felpofozná emberünket, de ettől jól neveltebb. Két kanyar után feltűnik egy buszmegálló. Maca integet a pasinak, hogy kormányozza a padkára a kocsit. A csávó kérdő tekintetét figyelmen kívül hagyva kiemeli a táskáját, int egy pát és felszáll az éppen érkező buszra.

Tanulságos hétvége volt! :D

 

Szerző: Berill Shero  2017.08.06. 20:14 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr7312680473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása