Aki siker sztorit vár, az várja ki a végét! Nem lövöm le a poént mindjárt az elején.

Netes ismerkedés, a pasas jól szituált, öltönyös képe van fent, jó kiállású, sportos, magas, fogpaszta reklám vigyorral. Első szűrő pipa, ha meg van az összes foga, nagy baj nem lehet. :D Több soros levélkék, átjön az intelligencia. Ez is pipa. Munkájáról annyit mond, hogy tolmácsol, tárgyal, olyan manager féle. Nem kell ezt ragozni, jó lesz, tekintettel arra, hogy más fórumon is gyorsan le lett csekkolva. Jöjjön a találkozó, felesleges az időhúzás, a szimpátia megvan.

Bevásárló komplexum előtt fékez a csodaverda, nem csak Maca szája marad tátva, a környéken ténfergő emberek is kamilláznak. A kocsi nem csak márkájában különleges, a színe is remekül eltalált. A srác kedves, figyelmes, hiba egy szál se. Az első találkozót követi jó pár, a hónapok csak úgy repkednek, Macával egyetemben. Remek beszélgetések, nagy röhögések, eszméletlen szex.

A kezdeti figyelem lazul, de a srác egyelőre főnyereménynek tűnik. Macát az se zavarja, hogy a harmadik-negyedik találkozóra már nem a szuper járgánnyal érkezik, hanem az itt-ott leamortizált "mi autónkkal". Van magyarázat: "szervizben van", "ez kevesebbet fogyaszt" stb. Hihető. Kiderül, hogy az öltönyt se annyira szereti, ha nem muszáj, nem abban megy a randira. Nincs is ezzel baj, ha mindig az lenne rajta, Macának is kosztümöt kéne vennie. Szóval eddig minden rendben!

Néhány randi lemondásra kerül, mert a pasi nem szeretné Macát a koszos házba vinni, meg a kertet is locsolni kell. Maca elképzel egy helyes vidéki házikót, pázsittal, grill sütővel, kerti medencével. Az első vizit alkalmával nincs ideje szemrevételezni a környéket és a kertet, mert sötétben érnek oda, a birodalom bemutatása az ágynál/ban kimerül. Semmi probléma, oltári az ágyban, a többi meg nem számít.

Majd jön a pálfordulás.A srác világosban invitálja a házába a nőt.

- Egy kis kitérő: A kert is megtekintésre kerül. Amit locsolni kell, az a veteményes, se fű, se medence, végeláthatatlan gazdaság. Már csak a kapálógép és a gumicsizma hiányzik. Aztán kiderül, hogy van mindkettő. Előbbi kölcsönadva a szomszédnak, a másik meg valahol kint a föld végén a fészernél. -

Az első alkalommal egymásra éhesen kimarad az étkezés. Aztán utána is, nem egyszer, nem kétszer. Mielőtt még Maca szóvá tehetné, emberünk ebédre hívja őt. Magához. Mivel nem egy nagy szakács, a közeli étteremből hozza az ennivalót. Kicsit késik, Maca fél órát szobrozik a ház előtt a negyven fokban, mire emberünk megjön. Árnyék sehol, a gyümölcsfák még nem nőttek meg, tavaly ültették őket. Elnézést kér, sokan voltak az étterem menza részlegén. Az étkezőasztalra kikerül egy tányér az evőeszközök mellé. A srác nem egy romantikus típus, se virág, se csoki. Ráadásul mosogatni se szeret, Macának a tányérra szed, ő meg jóízűen falatozik a műanyag ételszállító dobozkából. :D Végül is nyár van, ledobja a napi csecse ingét, félmeztelenül feszít az asztal mellett. Valamit inni is kéne, a hűtőből előkerül egy üveg sör. Ebédhez vidéken ez dukál. Ebéd utáni desszertnek Macát gondolja. Az ágyban. Kicsit türelmetlen, a ruhadarabok a földön, jön a meglepi, alig-alig előjáték után durr bele a közepébe. Nem is érti Macának mi a baja, hiszen azt mondta, hogy a szenvedélyes szexet szereti, akkor meg mit hisztizik, hogy kimaradt az előjáték?! Szex közben folyamatosan a drága karóráját stíröli, kiderül, hogy aznapra még van egy fontos tárgyalása.

Maca a kocsinál várja, emberünk kivillan egy kinyúlt atlétában. A kérdő tekintetre az a válasz, mit aggódik, nyár van! Aztán a szép inget lazán a hátsó ülésre hajítja, majd rápakolja a táskáját. Maca megkérdi, hol szeretne átöltözni, hiszen a tárgyalás egy előkelő budai szállodában lesz, a férfi csak legyint. Hol-hol, természetesen vagy a szálloda parkolójában, vagy majd a hallban megoldja. Maca táskájában van két csokis croissant, ahogy előveszi, emberünk ráüvölt, hogy most porszívózta ki az autót, eszébe ne jusson morzsázni. Na, nem a csoda járgányt, hiszen arról kiderült, hogy a haverjáé, időnként kölcsönkéri, azzal szokta a nőket elkápráztatni. A nő rákérdez, hogy kér-e a croissant-ból, de a férfi bőszen rázza a fejét, végül az egyik péksütit kikapja Maca kezéből és kábé harapás nélkül nyeli le. Maca túljutva az atléta okozta sokkon, ezen már nem tud, kínjában vihogni kezd. Udvariasságból a második croissant-nal megkínálja a férfit, aki harapás helyett ezt is eltünteti. Majd megkérdi két böfögés között a nőt, hogy van-e még.

Ahogy az atléta rákerült, a viselkedése idomult a stílushoz. A lepukkant, több helyen törött autójából hevesen rázza az öklét a gyalogosokra, a többi sofőrrel lehúzott ablaknál perlekedik. Centiken múlik, hogy egy-egy kanyart  be tud venni és fékezésnél nem tolja meg az előtte menőket. Kicsit késésben van, így padlógázzal repeszt a szállodához. Mivel Macával semmiben sem maradnak, a szállodához legközelebb eső buszmegállóban szinte kilöki a nőt, a táskáját utána hajítva még kiüvölt az ablakon, hogy majd beszélnek.

Szerintetek fognak?! :)

 

Szerző: Berill Shero  2017.07.03. 20:50 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr2212629955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása