Igen, akad ilyen pasi is.

De milyen is az a férfi, aki veszélytelen?

Maca mostanában olyan, mint aki csak lányregényeket olvas. Azok is tele vannak veszélytelen pasikkal. Egyik sem fog kilépni a könyvek lapjairól, nem valószerűek, de nagyon szerethetőek. Vagy pont nagyon is valóságosak, viszont, ha keresed, sehol nem találod őket.

Lelkesen újságolta, hogy léteznek még az ő ízlésének mindenben megfelelő egyedek. Aztán elmesélte, hogy az egyik nős, a másik barátnős, a harmadik meg kb. 3  hetente ír néhány sort.

Én egyikben sem látom a perspektívát, ezt meg is mondtam neki. Azzal együtt, hogy ez nagyon jó az elméjének, de kicsit hasonlít arra az ismerősre, aki egész nap a net előtt ül, szabadidejében valódi társaság helyett a különböző netes fórumokon megismert, akár külföldi emberekkel beszélget. Nincs kockázat, sose találkoznak, sosem lesz beteljesült kapcsolat, szépeket írni messziről mindenki tud. Ahogy Maca legújabb kiszemeltjei is.

Kérdeztem, hogy ezek közül bármelyik szorgalmazott már találkozót, a nős válik-e, a barátnősnek milyen a viszonya a párjával? A nősnél épp a második gyerkőcöt várják teljes egyetértésben, Maca attól alélt el, hogy a férfi kedves, pont úgy bánik a gyerekével, ahogy azt Maca szerint leendő párjának is illene. A tenyerén hordozza várandós nejét, sugárzik róla, hogy ő maga kiegyensúlyozott, továbbá boldog kapcsolatban él.

A barátnős együtt lakik a nővel, a korábbi házasságokból származó gyerekek sokat vannak náluk, a nő kisfia velük is él, remekül kijönnek egymással, egyikőjük sem szeretne a meglévőkön túl több gyereket. Maca több közös projekten dolgozik együtt a pasival, aki nyilván csípi a barátnőmet, de sosem lép át semmilyen határt. Udvarias, humoros, nagyokat röhögnek. A humora kifejezetten imponál Macának.

A harmadik meg.... Nos. Nehéz dió. Hihetetlenül intelligens, viszont ezzel együtt hangulatember is. Kedveli a barátnőmet a jobb napjain. Akkor sziporkázó, bár feketébe hajló humorral rá-ráír. De mostanság több a rosszabb napja, amikor hetekig nem történik semmi. Ha Maca ír rá, kutyafuttában két mondatot válaszol.

Természetesen azt Maca is belátta, hogy ezek egyike sem az, akit ő keres. Viszont állítása szerint jól szórakozik. Időnként velük, máskor meg rajtuk.

Remélem tényleg így van és nem valami képzelt világba ringatja magát ezekkel a férfiakkal! :)

Szerző: Berill Shero  2017.03.22. 19:51 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr1412271408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása