Egy rövid intermezzo még létrejött Maca és a srác között. Először is a srác időt kért. Maca meg azt vette észre, hogy eltelt úgy egy hónap, hogy nem is gondolt a végén már a köztük lévő kapcsolatra se és a férfiú is egyre ritkábban jutott eszébe, általában akkor sem pozitív felhanggal.

Ennek örömére a napokban boldogan újságolta, hogy akkor ez ennyi volt, nem kell neki ez az ember,lezárta, befejezte, a srác nőjön fel, találja ki mit akar, ő nem fog asszisztálni hozzá.

Ez volt az elmélet. A gyakorlat meg egészen mást hozott. Ugyanis a srác egyik este felhívta, hogy szeretné elvinni vacsorázni. Úgy is lett. A vacsorán újra gondolták a kapcsolatot. Maca repkedve, örömittasan ért haza. Az öröme egészen pontosan másfél napig tartott.

Aznap délután meglátta a srácot az exnőjével. Kézen fogva. Szíve szerint oda ment volna és felpofozta volna a csávót, de inkább hagyta, elég volt ezt a banális helyzetet megemésztenie. Épp nekem panaszkodott, mikor egy közös ismerősüktől kapott egy viber üzenetet, melyben volt egy női név és egy dátum és néhány szó arról, hogy embere mikor, hol találkozgat ezzel a másikkal. Innen tudta meg, hogy az exen és rajta kívül van még egy harmadik nő is.

Az ex és a harmadik roppant mód hasonlítanak, Maca ekkor megrázta magát és azt mondta, hogy erre nincs szüksége. Semmilyen formában. A következő találkozón a pasi hiába várta. És jellemző, hogy ugyan Maca nem mondta le a találkozót, de a srác fel sem hívta sem akkor, sem azóta. Mi lett volna, ha a találkozóra menet elüti a villamos?!

Mennyire lehetett ő fontos ennek a jellemtelen, gyáva embernek?!

Szerző: Berill Shero  2016.11.20. 19:42 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr6411934911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása