Sajnos Macával mostanság nem sokat találkoztam, de azért a pasik kapcsán mindig tudtuk, hogy mi van a másikkal.

Sokadszorra is ugyanaz a tanulság. Mindegy hány évesek, milyen iskolázottságúak, valahogy a pasik alapvetően gyávák. (Tisztelet a kivételnek, már ha van!)

Ugyanis, amikor azt hiszed, hogy minden szép és jó, hogy egy harmonikus kapcsolatban vagy, ami kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapul, jön a pofára esés, a delikvens képes egyik napról a másikra eltűnni szó nélkül.

Maca és én sem értettük soha, hogy miért nem lehet megmondani, ha valami nem megy? Őszintén, frankón. Abból az ember lánya tanulna. Például, hogy mit ne kövessen el újra, vagy mi érinti érzékenyen a másik felet. Vagy.... sorolhatnám napestig. És ugye mi nők hajlamosak vagyunk:

a) bármiért magunkat hibáztatni - általában a valós indok meg köszönő viszonyban sincs azzal, amire mi gondolunk...

b) darabokra elemezni a szituációt,

c) emiatt jobb esetben csak nem aludni, rosszabban meg a másikat kérdésekkel, különböző fórumokon üzenetekkel bombázni.

Egyik sem jó megoldás. Aki menni akar, menjen. Ha nem mondta meg mi volt a baja, az akkor tulajdonképpen az ő baja. Egyedül. :D Neked már nem kell ezzel foglalkozni.

Hogy miért is írom le mindezt? Tanulságul. Figyelmeztetőnek a kedves férfiaknak. A nők jobban szeretik, ha nem lebegtetik őket, hanem kerek perec megmondjátok a tutit. Ami lehet akkor nagyon fáj, de fel fogunk belőle állni. Míg a nagy csendekből, mellébeszélésekből sosem.

Ha bizonytalan vagy magadban, a kapcsolatban, mondd meg. Ha idő kell, mert van még mit elrendezni magadban, azt is megértjük. Bármit, mondom még egyszer BÁRMIT meg lehet beszélni. Kommunikáció nélkül amúgy se működhet semmi sokáig.

Snitt.

Vissza Macához. Nem is tudom, hogy jellemezzem azt az egyedet, akibe most futott bele. A pasi erősnek, felelősségteljesnek és megbízhatónak tűnt. Az első akadályig. Azt valahogy nem bírta leküzdeni. Kiderült, hogy amiket magáról előadott, amikre Maca felnézett, azokat a tulajdonságokat csak szerette volna magáénak tudni, de még nem volt rájuk készen. És az is kiderült, hogy makacs, de következetlen. Hogy elméletben mindent nagyon tud, de a gyakorlattal hadilábon áll. Hogy képtelen kimondani a legegyszerűbb szavakat, mint köszönöm, szeretlek, igen, nem, ne haragudj! És hogy a mama hotel előnyeit élvezi, mint újra kezdő. De nincs távlati célja, ergo sosem fog Macával összeköltözni. Most meg patt helyzet van. Se veled, se nélküled. Maca többször megkérdezte, hogy akkor ezek után mégis hogyan lesz tovább kettejük kapcsolata, de egyelőre nincs válasz. Az első akadálynál a srác hetekig nem kereste Macát. Ott valami eltört mindkettejükben és a problémát nem sikerült megbeszélni, a pasi nem mond róla semmit. Vajon miért?

Kíváncsian várom, mi sül ki ebből.

Szerző: Berill Shero  2016.10.25. 20:09 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr7011781853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása