Sajnos Anikóéknak másnap dolgozni kellett menni, így reggel már csak a telepakolt hűtő várt, meg a kedvesség, hogy bármiből csinálhatunk szendvicset. :)

Nehezen indultunk neki, de végül fél 11 felé csak elhagytuk Schardinget. Passuig jó párszor meg kellett állni, attól féltem, hogy a betervezett út felét sem sikerül teljesíteni.

Passauba érve most a bal partot választottuk, elkerülendő a hegyeket. És még csináltunk jó pár fotót. Alant még mindig az Inn, ez még a jobb oldalon készült.

passau_1.jpg

A belváros egy szeletkéje:

passau3_1.jpg

passau2_1.jpg

Csak egy szép kép a folyón úszó hajókról:

passau4_1.jpg

Búcsú a várostól a német oldalon, háttérben a város nevezetességeivel.

passau5_1.jpg

Érdekes módon lefelé elég jól gurultunk. Valószínűleg az a szembe szél, ami engem hátráltatott, most jó irányból ért. :)

Útközben sellőt is láttunk:

passu_utan.jpg

Au-ig hol a Duna mellett, hol mezőgazdasági utakon kerekeztünk. Sokan jöttek ezen az oldalon is csapatostul. Sikerült ismét magyarokba botlani. Olyan 16 éves forma srácok és lányok voltak, nem túl kommunikatívak. Aunál biciklis kompra szálltunk.

au.jpg

au_bringas_komp.jpg

A komp 2 Euroba került és nagyon hamar átért a túloldalra. A komposok úgy kapkodták ki a nehezebbnél nehezebb bicikliket, mintha csak tollpihék lettek volna.

Mára már nem ígértek felhőtlen jó időt, ezért szorgalmaztam, hogy jussunk el Aschachba, hogy ne a nagy fenyők alatt érjen a vihar, aminek egyelőre még hál istennek semmi jele nem volt.

A sclögeni rész tesómat is elkápráztatta. :)

schlogel_1.jpg

schlogel2_1.jpg

Aschachban abban a pizzériában szálltunk meg, ahol én pár nappal korábban kávézni szerettem volna. A La Mamma-ban (http://www.lamamma.at/wp/). A hely nagyon szuper volt, a pizzájuk fenséges, ajánlani tudom mindenkinek, aki arra jár.

Alig parkíroztuk le a bicikliket a bicikligarázsban megjött a vihar is. Szerencsénk volt. Mire leszakadt az ég, mi már a pizzéria ablakán lestük a Dunán cikázó villámokat.

bicikligarazs.jpg

A levegő kicsit hűlt, így itt is nagyon jót aludtunk.

Szerző: Berill Shero  2016.10.02. 19:50 Szólj hozzá!

Címkék: útitárs

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr259496224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása