Ha már kinetezted magad, jöhet a következő feladat.

Próbálj minél elegánsabban felmászni a létrára. Igyekezz a függönyt nem végig húzni a korántsem makulátlan padlón. Ja, hogy moshatod újra. Nézd a jó oldalát, legalább friss illata lesz! Nem, nem a kerti partik füstös, mélyen ruhába ivódó kolbászos-húsos szagára gondoltam! Szedd be gyorsan a függönyt és mosd ki harmadszor is! A szomszédok még néhány napig kénytelenek élvezni a lakásod panorámáját. Sebaj, úgyis készültél a Való Világ/Big Brother/Farm/Nagy Ő és társai című műsorba, szóval gyakorolhatod a közszereplést kicsiben. Nem tartozik szorosan a feladathoz, hogy  a párkányon balettozz, de ha már megtetted és véletlenül a párkány helyett mellé léptél, igyekezz minél kecsesebben lecsúszni a fal mellett, figyelve az érkezés korántsem örömteli pillanatára. Jusson eszedbe, hogy Pókember kutya f..a hozzád képest, ha már megy a falsíkon való csúszkálás, figyelj oda, hogy ne tépd le a már félig felrakott függönyt. Ha még egyet sem csíptettél fel, nyugodtan engedd magad alá, legalább nem az üvegasztalra esel közvetlenül. Ha megtapogattad magad és mindened egyben van, irány újra a létra. Egy-két-háá.... A francba! Természetesen a csipeszek egy részét nem jó helyre raktad és most össze-vissza lóg az egész. Fuss neki szisztematikusan még egyszer... még sokszor. Jó, hagyd úgy, a fene se fogja lentről azt nézni, hogy nálad az 5. emeleten hogy áll a függöny. Akinek meg nem tetszik, annak nyomd a kezébe a létrát és hajrá!

Ezzel megvolnánk. Most jut eszedbe, hogy előbb a port kellett volna letörölni... Gyorsan nyugtasd meg magad, hogy mivel már három hete folyamatosan takarítasz, a por így is, úgy is megülne a bútorokon, úgyhogy semmivel sem vagy elkésve.

Ha lusta vagy, vegyél portörlő rongy helyett olyan helyeske tollpamacsot, amivel be tudsz nyúlni a tárgyak közé és nem kell ki- és lepakolnod az egész szekrénysort. Ja, hogy mégis kéne, mert a kedvenc cd-d becsúszott a szekrény mögé?! Micsoda felfedezések, régen látott és soha nem olvasott könyvek tömkelege tódul eléd. Ma legalább nem kell lemenned a kondiba, a súlyemelés pipa. Óh, a könyvek közül előbukkan az exek egyikének fényképe és néhány szerelmes levél, valamint régen lepréselt virágok. Most már legalább tudod, hogy mitől tüsszögsz folyton. Dobd ki a francba, nem kell az már semmire se, az ex is a múlt homályába veszett már évtizede. Jó. Haladjunk tovább. A fényképeket ne most kezd el szortírozni és az olvasásba se most kezdj bele, hiszen már sötétedik. Legalább a portörléssel végezni kellene, mert utána még vár a porszívó, a felmosás, a fürdőszoba, a toalett és a konyha ragyogóvá varázsolása. Azért ne siess, nehogy baj érjen.

Folytatás legközelebb!

Szerző: Berill Shero  2016.04.15. 21:02 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr238556228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása