Nos, elérkeztünk a kaland végéhez.

Maca csak úgy repkedett, s már maga előtt látta, hogy sok-sok gyönyörteljes éjszakát töltenek el együtt. Elképzelte, hogy milyen lesz másodszor, majd sokadszor újabb és újabb helyeken és pózokban örömet szerezni egymásnak. Természetesen simán érzelemmentesen. Mert azt az ember lánya fejben el tudja dönteni....

A srácot kimerítette az aktus, viszonylag hamar elaludt. Hősnőnk fantáziája szárnyalt, úgy fel volt dobódva, hogy még órák múlva sem tudott pihenni. A fránya ébresztő óra viszont kicsit sem volt tekintettel a romantikus estére, néhány óra múlva kiverte az álmot a szemükből. Illetve leginkább Macáéból, mert a fiút nem lehetett felkelteni. Maca mindenféle trükköket bevetett, a gyengéd cirógatástól kezdve az erőteljes rázásig, de semmi nem hatott. S már épp kezdett kétségbeesni, mert a srác még este jelezte, hogy neki reggel dolgoznia kell mennie, de aztán eszébe jutott a végső megoldás. Lefőzött egy jó erős kávét, azt sem tudta, emberünk hogy issza, így minden fellelhetőt a tálcára tett, majd lábujjhegyen visszaóvatoskodott a szobába. A fiú nem horkolt, de szinte ugyanúgy feküdt, mint ahogy hagyta. Maca véleménye szerint egész éjjel ugyanabban a pozitúrában feküdt, mint amelyikben elnyomta az álom. A kávé illata és a srác saját telefonjának a csörgése végül meghozta a kívánt hatást. A gyönyörű szemek álomittasan meredtek Macára. Beletelt néhány percbe, míg a srác felfogta, hogy hol van. A kávét tűzforrón itta meg, magára kapkodta a ruháit, majd az ajtóban úgy csókolta meg hősnőnket, hogy annak még percek múltán is remegett a lába, aztán a fülébe suttogta, hogy "folytatjuk" és elviharzott.

Maca nem akart tolakodó lenni, már nagyanyáink is azt tanították, hogy türelem, ne keresd, ha akar valamit majd jelentkezik. Ám Maca túl sokáig mégsem bírta. Egy óra múltán ráírt, hogy sikerült-e beérnie a munkahelyére. A pozitív választ követően elnyomta az álom. Délután a telefoncsörgésre ébredt, de sajnos nem a fiatalember kereste.

Estére Macának programja volt, s nem is nagyon nézegette a telefont, ráadásul tisztában volt vele, hogy a fiú ritkán jelentkezik, ha dolgozik. Most meg még fáradtabb is volt a szokásosnál, zsinórban a 12. napját nyomta pihenő nélkül, ezért Maca fejében meg sem fordult, hogy gond lehet.

Másnap délelőtt küldött egy kedveskedő-vicces üzenetet, amelyről azt gondolta, hogy a srác érteni fogja, ha akarja. De nem akarta... A napok szomorúan teltek-múltak, a srác a telefont se vette fel, arra a másnapi üzenetre se reagált, Maca meg magát okolta, s másodpercre pontosan végigelemezte a történteket - már amire emlékezett a viharos éjszakából -, hogy mit ronthatott el.

A fiú egy hónap elteltével előkerült. Maca közben megjárta a magasságot és a mélységet, be kellett ismernie magának, hogy bár nem akarta, de mégis beleszeretett ebbe a hetyke legénybe. Ezt persze nem kötötte az orrára, csak a szíve vert hevesebben, mikor meglátta az ajtóban. Azt remélte, hogy ott folytatják, ahol abbahagyták. Addigra már a magyarázat se érdekelte, de ahogy a fiú ránézett, rájött, hogy itt már nem lesz többé szex. Hiába invitálta be, a fiú egyik lábáról a másikra állt, majd röviden annyit mondott, hogy: "Ne haragudj, megismertem néhány hete egy lányt és fülig belezúgtam. És úgy néz ki, hogy az érzés kölcsönös."

Maca csak állt az ajtóban leforrázva és szóhoz sem jutott. A srác pedig azóta teljesen felszívódott. Maca még egyszer látta őket a városban és megállapította, hogy a leányzó közel 20 évvel fiatalabb tőle. Időnként azért még önmagát ostorozza, hogyan remélhetett viszonzást az érzelmeire egy 10 évvel fiatalabb férfitól. Ő is tudja, hogy a férfiak kivétel nélkül csak szexelni szeretnek az idősebb nőkkel. Kapcsolatot a saját korosztályukkal vagy az 5-10 évvel fiatalabb lányokkal létesítenek. Érzelemmentes szex meg a nők részéről többnyire csak utópia.

Szerző: Berill Shero  2015.11.22. 21:47 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr88100498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása