Az első poharat követte még egy pár. Maca érezte, hogy kezd kontrollálatlan lenni a mozgása, így meg se próbált felkelni a karosszékből, inkább megkérte a fiatalembert, hogy húzódjon közelebb és az ölébe tolta a lábát. Ez végzetes hiba volt. A srác olyan szinten beindult, hogy ölbe kapta hősnőnket és felajzva kérdezte, hol találja az ágyat. A lakásbemutató előzőleg elmaradt. :)

Maca két csók közt mutatta az irányt, a fiú pedig kicsit se gyengéden dobta az ágyra és szó szerint leszaggatta róla a ruhát. Meg a melltartót és a bugyit is. Maca egy pillanatra kijózanodott, belegondolt, hogy ezek voltak azok a ruhadarabok, amelyekkel hódítani tervezett, de innentől kezdve újabb kiadásra számíthat, mert ezeket már megjavítani nem lehet. A srác is megérezhette a pillanatnyi döbbenetet, mert bocsánatkérően suttogta a fülébe, hogy nagyon kívánja, és sajnálja, hogy ilyen heves volt. Maca nem tudta letépni a srácról az inget, mert az már nem volt rajta. Hősnőnk nem emlékezett rá, hogy mikor és hol vethette le, mert mindkét kezét hol a mellén, fenekén, hol meg a csiklóján érezte. De hát végülis ez nem is volt olyan lényeges. 

A srác jó választásnak bizonyult. Fantasztikus szerető volt, Maca minden porcikája remegett érte. Sőt egy idő után az ágy is, mert a fiatalember nem cicózott. Úgy dugta Macát, mint a lopott biciklit. Csak úgy recsegett az ágy, melyről Maca mindig azt állította, hogy még száz év múlva is ágy lesz, olyan merev tölgyfa, hogy baltával se lehet szétverni. Ehhez képest menetközben az is megfordult a fejében (persze, mert ilyenkor van helye az ilyen gondolatoknak), hogy vajon mit gondolnak majd a szomszédok, mert bár ő nem sikít, csak hangosan nyögve élvez, de az ágy nyikorgása még vagy 3 emelettel feljebb is tuti kristálytisztán hallatszik. És az is eszébe jutott, hogy ő így, még az életben nem volt megdugva. :D 

Maca szex közben se bírja befogni a száját, a fiú erre párszor figyelmeztette, majd mivel látta, hogy nem ér célt, simán elérte, hogy tele legyen a szája. Levegőt se nagyon kapott és időnként azt se tudta melyik bolygón van, de a srác ezzel együtt is nagyon figyelmes volt, határozott és úgy irányította, ahogy még soha senki. A végén azon gondolkodott, hogy vajon a bor szállt-e ennyire a fejébe, vagy tényleg átélt egy komplett pornófilmet? :D

De mint minden jó, ez is véget ért egyszer. A végjátékot majd egy másik posztban olvashatjátok. :)

 

Szerző: Berill Shero  2015.11.02. 08:42 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr528015239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása