Régen írtam róla. Azt hittük mindketten, hogy sínen van az élete, eljegyezték, jönnek a gyerekek, hipp-hopp amerikai álom és minden szép lesz, meg jó.

De tudjuk, hogy az élet nem lányregény. A boldog kezdetet felváltották a szürke hétköznapok. Az esküvő időpontja egészen addig tolódott, míg okafogyottá vált. A bajok forrása a gyerek kérdés volt. Akart persze a párja is. De egy csomó mindent előbbre rangsorolt. A végén már semmiben sem egyeztek az elképzelések és sok újra kezdés után végül idén elváltak útjaik.

Maca nehezen akart talpra állni. Legutóbb egy pohár bort kortyolgatva mesélt. És érdekes bizonyos ponton mindig kísértetiesen hasonlít az életünk.

Történt, hogy a srácot kiheverendő úgy döntött érzelemmentes kapcsolatokba kezd... Közben meg a fejében folyamatosan szólt a vészcsengő, hogy elkésel, hogy nem lehet gyereked, így a kalandnak induló pasikat is olyan szemmel vizslatta, hogy vajon alkalmasak-e apának. Vagy donornak. Mikor szembesítettem vele, hogy ez így nem fog működni, illetve, hogy gondolkodjon el rajta, tényleg így akar-e gyereket, jó darabig rágódott. Kicsit oldódott a görcsössége, mikor rájött, hogy a donor kérdés éppúgy nem jöhet szóba, mint ahogy az adoptálás se, ő nem akarja más kölykét nevelni. Viszont mivel társ- és apajelölt nincs, így azon is elgondolkodott, hogy tudna-e gyerek nélkül tökéletes életet élni, tudna-e boldog lenni. Nos, erre egyelőre még nincs meg a válasz. Valószínűleg titkon reménykedik....

Na és a legújabb sztorija.... 

Miután a nagy ő meglett, valahogy elmaradtak a szexi fehérneműk, magas sarkú cipellők, néhány bármikor bevethető ruhadarabja volt csak és az érzés, hogy jó ő így, ahogy van. Aztán beütött a ménkű. Egy 10-sel fiatalabb srác képében. Maca játéknak fogta fel. Tetszeni akart neki, de nem mindenáron. És akkor rájött, hogy hiányos a gardrób. Aztán csak elérte, hogy a srác is észrevegye, s okosan úgy szervezte, tervezte a dolgokat, hogy a fiúnak legyen ideje megérlelni magában, hogy akarja. A szenvedélyes éjszakáig jó sokat kellett aludni. És többször újra is kellett tervezni, mert vagy Maca nem ért rá, vagy a srác lett beteg, de valahogy nem fogadták kegyeikbe az égiek. Aztán eljött az az este is. :) Maca addigra beszerezte a megfelelő ruhát is, emberünk már az ajtóban le akarta tépni róla, de azért lefutották az udvarias köröket, könnyed cseverészés egy üveg bor mellett, melyből már az első pohár Cica Maca fejébe szállt....

Folyt köv később! :)

ui: Kommentben várom, hogy szerintetek hogy alakult az este és a továbbiak?!

Szerző: Berill Shero  2015.10.17. 15:09 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr657818266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása