Ismerőst többször is hívta egy budapesti telefonszámról valaki. A harmadik hívás után felvette, idézet lentebb:

"Hülye reklám picsa, bambuszból készült zoknit akart rám sózni 500,- Ft-ért, mondtam, hogy köszi nem. Erre a picsa kérdése: miért nem, gondolom ön is hord zoknit?"

Velem pedig az alábbi esett meg:

Alig használt telefonomon sorakoztak a nem fogadott hívások egy ugyanazon számról. Mivel ahhoz a készülékhez tartozó számot igen kevesen ismerik, így küldtem egy udvarias sms-t, hogy kihez van szerencsém.

Nemsokára cseng a telefon, egy borízű hang bemutatkozik, majd mondja, hogy ő a gáz és villanyóra állást szeretné megtudakolni. Kérdem tőle, hogy mégis milyen címhez tartozót? (főleg, hogy nálunk külön cég mindkét szolgáltató) Erre mondja, hogy Csongrád megye.

Én meg, hogy akkor ez téves hívás lesz, mert nincs ingatlanom Csongrád megyében.

A pasi erősködik: Biztos nincs?! (hát már csak tudom, nem?!) És véletlenül nem Kovács Eleonórának hívnak? Mondom, biztos nincs és nem úgy hívnak. Köszönnék el, mire ő: Akkor most hogy fogom az óraállást lejelenteni?!

:)

Szerző: Berill Shero  2015.01.03. 11:08 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr806975879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása