Az alábbi eset ismerősökkel történt. 

A két srác nagyon régi jó barát. Az élet úgy hozta, hogy egy helyen dolgoznak, majdnem egy időben nősültek, vállaltak gyereket és sok mindent együtt csinálnak.

Egy céges bulin (mivel mindketten eléggé rövid pórázon vannak tartva) már kb. másfél óra alatt sikerült egészen a sárga földig leinni magukat, aztán egymást támogatva elindultak haza, hogy ne érje szó a ház elejét. Jó barátok lévén az élet nagy dolgai is megvitatásra kerültek és nagy bánatuk lévén időről időre meglapogatták egymás hátát.

Egyikőjük háza elé értek, s még a kapuban is ölelgették egymást, meg az elfogyasztott alkohol hatására néhány baráti puszi is elcsattant. A nej a ház ablakából nézte a jelenetet, de a sötétben csak azt látta, hogy a férje ölelget egy alacsonyabb valakit, aki időnként a kedvességet puszival viszonozza. Vica versa. Az asszony nézte-nézte a jelenetet, majd felment a pumpa és kiordított az ablakon:

- Takarodjatok innen mindketten, ide be nem teszed a lábad! Nem hallod?! Takarodj el! :)

Vagy valami hasonló. Arról viszont nem szól a fáma,  hogy hőseink megmutatták-e az arcukat, vagy mindketten máshol éjszakáztak. :)

Szerző: Berill Shero  2012.11.11. 18:21 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr284890307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása