Az újabb szállodák már minden földi jóval fel vannak szerelve. Kezdve a kedves recepcióstól egészen a távműködtetésű ablak nyitó, függöny széthúzó, klímás kütyükig mindennel.

Megesett, hogy a helyzet nem volt egyértelmű hőseink számára. A recepciós segítőkészen elmagyarázta, hogy a szobakártya mindenhez szükségeltetik. A bárban történő italfogyasztáson keresztül a parkolóba való bejutásig.

Embereink életükben először jártak ilyen hipermodern hotelban, ahol már a szobaajtó is a kártyával nyílt. Odabent főúri kényelem, a klíma jóvoltából kellemes hőmérséklet a szobában, a tv-hez csatorna tájékoztató mellékelve, a minibár dugig töltve, az ágyon csábítóan hevert a kikészített ágynemű. Kismillió lehetőség a villanyok fel és lekapcsolására. Csak épp hiába nyomogatták a kapcsolót bőszen, nem történt semmi. Már ott tartottak, hogy felhívják a recepciót, mikor felfedezték, hogy a bejáratnál van egy leolvasó szerkezet. Nos, oda kellett behelyezni a szobakártyát és lőn teljes világosság! :)

A fürdőzés után csevegve indultak frissítő zuhanyt venni a vacsora előtt, mikor azzal szembesültek, hogy a szoba ajtó nem nyílik többszöri próbálkozásra sem. Sokára vették csak észre, hogy egy szintet elnéztek. :) Még jó, hogy nem jött ki senki. 

Hasonló élménye kinek van?

Szerző: Berill Shero  2012.08.25. 16:45 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr414726262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása