Ma megint Maca van soron, mert Légióst elnyelte a Szahara, hogy stílszerű legyek, Bond Béla pedig hébe-hóba találkozik a szeretőjével, új hobbiját gyakorolja inkább lelkesen. De ez titok! :)

Maca új pasija remekül muzsikál. Nagyon nagy egyetértésben vannak, pedig az elején azt hittem, hogy csak szex lesz és más semmi, de ez a fiú tényleg szereti az én barátnőmet. Olyannyira, hogy már voltak nyaralni is kettesben. 2 hét Egyiptom. :)

Az idő remek volt, a pasi figyelmes és meglepte Macát azzal, hogy tud búvárkodni. Kiderült, hogy valamikor régen letette a búvár vizsgát, de nem nagyon erőlködött vele, hogy használja is, inkább vitorlázott búvárkodás helyett. Viszont most jól jött a papír! Meseszép víz alatti fotókat készített, majd a 3. nap Macát is lerángatta a víz alá. Tapasztalt dive master-rel mentek, fokozatosan haladtak, s a második hét végére a barátnőm szinte ki sem akart jönni a vízből. Az első három nap pipával úszkálgatott és nézegette a színes halakat, melyek egészen közel úsztak a vízfelszínhez, s irigyelte a párját, hogy ő más szögből is látja a vízi világot. 

Az első este majdnem baj lett, annyit ittak a kígyós pálinkából,  hogy Maca egész este a pincér srácnak magyarázta, hogy a magyar pálinka az igazi. Az asztaltársaság nagyrészt fiatalokból állt, akikkel ott ismerkedtek meg, illetve voltak, akikkel a repülőn is találkoztak már. A többiek jót szórakoztak, s a koronát az tette fel, mikor Maca és lovagja az asztal tetején roptak valami felismerhetetlen táncot. A szálloda vendégei lelkesen tapsoltak, s volt, aki szintén felmászott az asztalra. Ám nemsokára a felszolgálók közölték, hogy zár a bár. Nem is értem miért?! :D

Persze Egyiptomban járva a piramisok sem maradhattak el, a busz út unalmas volt, még jó, hogy volt légkondi, így nem főttek meg. Na és kihagyhatatlan volt a Kairói bazár. Azt mondta a mi piacaink semmik ahhoz képest, ott mindenki el akar adni valamit, egymást túlharsogva és ha nem alkudsz, semmibe sem néznek. Így vett 4 pár fülbevalót (szerintem az életbe nem veszi fel őket), valami  hastáncos kendőt és néhány szobrocskát. A kendő éktelenül csilingel, de Maca elhatározta, hogy ha már van, akkor ő bizony elmegy hastáncra és addig nem is hagyja abba, míg rendesen meg nem tanul. Az első órán túl van! Mindenütt izomlázzal... :D 

Azt mondta szeretne még legalább egyszer visszamenni, bár már lelkesen magyarázta, hogy januárban majd hova mennek síelni. Hogy az osztrákok után vagy az olaszokhoz, vagy a franciákhoz fognak leugrani néhány napra.

Irigylem, hogy 35 fokban képes lelkesen a hóról mesélni! :)))

Szerző: Berill Shero  2012.06.29. 16:23 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr614608007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása