Pistike buta...

Nem is kicsit! Az egyik nyomozó ismerős mesélte, hogy az egyik kihallgatásra anyu a gyerekével érkezett... 

Gondolom ilyenkor az merül fel a kihallgatandó személyekben, hogy a nyomozó majd megkönyörül és gyorsan végez a kihallgatással, ha látja, hogy "szegény szülő" nem tudja hova tenni a gyereket, viszont mégis jó állampolgárhoz illően megjelenik a hatóság által előírt időpontban.

Szóval a kihallgatás kezdetén a három éves forma kis srác meglehetős hévvel tologatta a kihallgató helyiségben a kisautóit, néha brümmögött, nagy baj nem volt vele. Aztán az idő előrehaladtával egyre hevesebbé vált a játék. Először csak faltól falig rohangászott, anyu hiába szólt rá.

Majd egy nagy lendülettel nekiszaladt a falnak. Ám sírás helyett összecsuklott, majd a földbe is beverte párszor a fejét, s végül nekiállt ököllel ütlegelni saját magát, miközben azt kántálta, hogy "Pistike buta!"

Hát azt hiszem ez a no comment kategória! :))

Szerző: Berill Shero  2012.06.06. 04:02 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly hivatásosok

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr604561727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása