Nos, bármilyen meglepő a cím, a fentiek létező dolgok. :)

Mint tudjuk, senki sem születik mesterszakácsnak, s a gyakorlás fázisában vannak érdekesre sikeredő ételek.

Nekem a mai napig a specialitásom a lapos süti. Mindegy mit próbálok meg sütni, akár piskótát, akár kevertet, valahogy mindig lapos lesz. :) Mondjuk a titok abban van, hogy olyan régi a sütőm, hogy több levegő jön ki csukott ajtónál, mint egy nagy szellőztetéskor.:))

De vissza a címhez. Húgom párja jegyezte meg az egyik alkalommal, hogy űrvaddisznó kaja készült. Így náluk a nem túl jól sikerült fogásokat eme jelzővel illetik.

Főzeléket még életemben nem csináltam, mivel sem a párom, sem én nem vagyunk nagy főzelékesek, de aztán eljött annak is az ideje.

Idézhetném az Irigy Hónaljmirigy klasszikusát, a "Hígat főztél" (szerencsétekre ehhez még nem forgattak klipet, olyan régi :)), de ez volt vele talán a legkisebb baj. A nagyobb az volt, hogy túl ecetes lett. Emberem hős, kétszer evett belőle, s azzal biztatott, hogy legközelebb tuti jobb lesz. 

Ahol lakik nem messze tőle van egy őzike tanya. A felesleges deszkákat, füvet, ilyesmit oda szoktuk kihordani. Nos, a főzelék is ott landolt... Innen a cím.... :)

Ui: Tesómmal már gyúrunk egy hasonló című szakácskönyvre, úgyhogy az előjogok minket illetnek! :))

Szerző: Berill Shero  2012.05.15. 14:45 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr74482386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása