A fiúkról nincs mit írni, mind Bond Béla, mind Légiós Tündérmackó el van tűnve.

Viszont Cica Maca elemében van, kissé ki is simult /megjegyzem ráfért/. A múltkor azt veséztük ki, hogy vajon hol esik a legjobban a szex? Mint ahogy kedvenc póza, kedvenc helye is van mindenkinek.

Maca elmesélte, hogy legújabb partnere kedveli a változatosságot, ami üdítő az után, hogy az eddigiek szinte csak az ágyban voltak hajlandóak, kényelmesen örömet okozni kedvesüknek. 

Viszont a mostanival már kipróbálta az áruház próbafülkéjében (két szoknya felpróbálása közben), a kocsi motorháztetején (bugyi félrehúzva), a hátra döntött üléseken, a mosógépen (ami nagy bánatára épp nem volt munkára fogva), a konyhapulton, az asztalon (összecsuklott, miután egy lába megadta magát :)), a zuhanyzófülkében (függönyt szaggatva). 

Legizgalmasabbnak azt tartotta, mikor egy nagy társasággal több napos sítúrán vettek részt, s többen aludtak egy-egy szobában. Sajnos majdnem mindig egyszerre indultak el és értek vissza, így az akcióhoz meg kellett várni, míg mindenki elalszik. Senki nem szólt egy szót sem, persze azért ez nem jelenti azt, hogy esetleg ne hallották volna őket. :)

Maca most alig várja, hogy végre már igazán jó idő legyen, mert szeretne a szerelem oltárán áldozni valami jó fajta kis csónakocskában, esetleg a közeli horgásztó frissen készült stégén stb...

Szerző: Berill Shero  2012.04.27. 21:02 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr764373905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása