Nem is tudom van-e olyan ember, aki szeret korán kelni, főleg mikor odakint szutyok idő van.

Mostanában pedig szinte minden reggel vagy ködös, vagy esik valami nyavalya. Az egyik reggel éppen nem túl fitten ballagtam a vonathoz, mikor a megszokott reggeli képet más is árnyalta.

Az egyik lakótelepi tömb előtt egy kabátkába öltöztetett szoba kutya és gazdája harcolt egymással. A srác kellően nyűgös volt első ránézésre a korai séta miatt, de a kutyát se kellett félteni. A "dög" megmakacsolta magát, s mindent akart, csak sétálni nem. :)

A fiú könyörgött neki, aztán próbálta némi húzgálással rábírni a sétára, aminek az lett az eredménye, hogy a kutya hason csúszott, s végképp nem akarta a lábait használni. Eléggé viccesen néztek ki, s mikor a srác konstatálta, hogy a mutatványhoz közönséget is kapott, összenevettünk. Nekem máris jobb lett a napom, ő meg végül ölbe kapta a kutyust, aztán eltűntek a szemem elől.

Szerző: Berill Shero  2011.12.05. 06:19 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr963436078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása