Ismét az egyetemről.

Jogeset: egy kapucnis csávót elfogtak a rendőrök, mivel gyanú volt rá, hogy füvet árul. Az informátor szerint emberünk az egyik középiskola előtt szembehúzott kapucnival odament több diákhoz is, akiktől megkérdezte, hogy "kell fű?". Volt is, aki vett tőle, s az egyik ilyen mutatványánál csaptak le rá a rendőrök. Kihallgatás, nyomozás, majd megszüntették az eljárást. Miért is?! Hát mert a srác tényleg füvet árult. :)))

Távolságoknak 3 formája van:

- előadói, ami olyan 5-15 méter a hallgatóktól

- hétköznapi, ami 1-3 méter

- és van az intim, ami +- 20 cm. :)

Az alábbi eset is az oktatóval esett meg. Büntetőjog vizsga, s ahogy lenni szokott, aki még nem vizsgázott, az a folyosón téblábol. Az oktató egyik rokona kérdezte, hogy a nála lévő könyvet mikor tudja visszaadni. A pasi mondja neki, hogy adott napon vizsgázik, menjen be, kopogjon be és adja be nyugodtan a könyvet. Úgy is lett. A megadott napon elballagott az egyetemre a hölgy, s a folyosón várakozókat kérdezte, hogy ki vizsgáztat. Beviszi a könyvet, bent meg alig bír magával, nézi az oktatót, vigyorog, mint a tejbetök. Az oktató kérdőn néz rá, megnézi, hogy fel van-e húzva a slicce, az ablakban ellenőrzi a haját, nem érti mi a baj, a nő meg fuldokolva a visszatartott röhögéstől kimenekül a folyosóra. A vizsga végét alig győzi kivárni emberünk, alig lép ki a teremből, rátelefonál, hogy mesélje már el, mi volt olyan vicces. Azt mondja a rokon: Hát kérlek, odaérek a teremhez, kérdezem a kint lévőket, hogy ki vizsgáztat. Ahelyett, hogy nevet mondanának, kórusban rávágják, hogy az a "kis geci"! :D

És még egy: A erdőőr rajtakapja a papot az erdőben egy tisztáson, amint a kocsiban épp megy a téma. Ő sem rest, rájuk fogja a vadászpuskát, s felszólítja a feleket, hogy mihamarabb távozzanak. A tiszteletes felismerve nyája bárányát, próbálná még menteni a menthetőt, de emberünk nem ismer tréfát, hanyagul rászól az Úr szolgájára: Na húzzál innen, de gyorsan!

Atya: De fiam, nem ismersz meg, hozzám jársz a templomba hétvégente!

Erdőőr: Dehogynem, azért mondom, hogy mielőbb tipli, mert én sem b...ok a te templomodban, neked se kéne az én erdőmben! :) 

Szerző: Berill Shero  2011.11.10. 18:50 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr673305495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása