Avagy a pofátlanságnak is van határa.

Bélánk szeretője lelkes és vadmacska az ágyban. Mivel mostanában nem nagyon sikerült összehozniuk a találkákat, így a vadmacska barátnőjének támadt egy jó ötlete.

Kitalálta, hogy szervez a nyaralójában egy több napos pihenést, ahová meghívja a gyerekes barátait komplett családostul. Úgy is lett. 2 hétre ajánlotta fel a nyaralót, annyi kikötéssel, hogy 10 gyerektől több ne legyen ott egyszerre.

Bélánk is jelentkezett, meg a vadmacska is. S milyen a sors?! Béla neje fáradtságra hivatkozva elzárkózott előle, de mondta, hogy nyugodtan vigye el a gyereket, az biztos élvezni fogja az 5 napot, ő meg majd vagy lemegy utánuk, vagy nem. Ez utóbbi lett belőle.

Vadmacska férje üzleti úttal mentette ki magát, így az esték szabadok voltak Béláék előtt. Persze a többi szülő és a gyerekek előtt nem történt semmi, de aztán éjszaka!

Béla második kamaszkorát élte át, volt dugás a hintaágyon, romantikus holdfényben a medence parton és így tovább. S az 5 napot megúszta egyetlen folttal. :)

Szerző: Berill Shero  2011.09.08. 23:02 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr843167596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása