Maca képes meglepetést okozni. Az ember azt gondolná, ha valakit 10-en, 20-on éve ismer, arról azért sok mindent tud.

Naná, hogy tévedtem!

Mint mondottam volt, Maca épp végzet asszonyát játszik. Illetve játszana, ha lenne kivel. A múltkori két pasi után úgy gondolta, hogy ennyi elég is. Aztán, mint aki a második ifjú korát éli, nagyüzemben flörtöl a pasikkal. Van akivel egészen konkrét dolgokig is eljut, meg van az a kategória, akikkel a dolog egyelőre?! még csak a levelezgetésben, telefonálásban merül ki.

Persze a két pasi után nem sokáig búslakodott, alig mondták ki, hogy van valakijük, Maca belevetette magát az éjszakába. Az első este az egyik ismerős srác vitte haza. A srác egy ideje boldog párkapcsolatban él, de közölte Macával, hogy a régi szép idők emlékére újra megdugná. Így... is lett. Lelkiismeretfurdalás nélkül rúgdosta ki a pasit az ágyából hajnalban.

A másnap még jobban alakult. Maca medencés kerti partiba volt hivatalos. Ott aztán addig iszogatott, míg egy helyi vagány, alig ismert fickó ágyában kötött ki. Volt egy végigszeretkezett, remek éjszakája. A pasi azóta nyaggatja folytatás ügyileg, ám ő rövidre zárta és közölte, hogy ez csak egy egy éjszakás kaland volt. A pasik nincsenek ehhez szokva. :D

Végezetül, hogy a vasárnapja is szép legyen, csörgött egy rég látott, külföldön élő ismerőse. Őt hazaette 3 napra a fene, s úgy gondolta már az első este nem szeretne egyedül aludni. Úgyhogy mindjárt Macánál kezdett. :)

Érdekes, hogy Maca még sem boldog. Egyik pasival jobb volt az ágyban, mint a másikkal, de ő rendes kapcsolatot szeretne.

Hát vagyunk ezzel így páran.... Sokszor nehéz róla eldöntenem, hogy panaszkodik, vagy szeretné, ha irigyelnénk. :)

Szerző: Berill Shero  2011.08.04. 00:10 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr413104367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása