Béla nem szívbajos. Ha már nem tudja hétköznap este megoldani a találkát, kiugrik a melóból ebéd helyett. :)

Sőt! Mostanában teljesen felszálló ágban van, mert két nő is van az életében. Az egyik egy főiskolai osztálytárs. Vele a legutóbbi találkozót úgy sikerült megejteni, hogy egy egész napjuk volt egymásra. Ám mivel határidős munka volt, így a délelőtt kemény melóval telt. Ebéd után meg le kellett pihenni, s ha már lepihentek mást is lehetett csinálni. :) Ez remekül sikerült, s Béla reméli, hogy nem egyszeri volt.

A másik nő meg kitalálta, hogy jön a hétvége, együtt lehetnének, majd azt mondja otthon, hogy lehet behívják, ha minden kötél szakad. A párja nagy szemeket meresztve nézett rá, hogy "de hát drágám, te az elmúlt 18 év alatt sosem dolgoztál hétvégén?!" Így ennek meszeltek. :) Még jó, hogy a párja felhívta ezen tényre a figyelmét, ciki lett volna mostanság elkezdeni a hétvégi melót, ha a három gyerek mellett ezt eddig sose csinálta. :)

Maradt az ebédszünet. :) Béla stílusos csávó. A legutolsó találkát a neje szülinapjára időzítette. Jól sikerült megünnepelni! :)

Szerző: Berill Shero  2011.06.30. 01:33 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr922937617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása