Cica Maca átment amolyan végzet asszonyába. Persze csak mostanában. Egyszerre több pasit is tart. Vagy csak tartana, de azért rajta van az ügyön.

Persze vannak aggályok. Az egyik érzelmileg defektes, mert csak és kizárólag szexet akar. Pedig független. A másik akár okés is lehetne, ha nem dolgozna annyit, mint egy igásló. És mondjuk az sem lenne hátrány, ha a kevéske szabadidejéből némit hősnőnkre szánna.

Az érzelmileg defekt pasi már egészen bejáratos. Meg Maca is hozzá. Lányos zavarát leküzdve egészen jól fogadja a pasas ridegségét. Ugyanis emberünk az. Néha meglepő módon kedves, s hívja Macát, hogy mit főzzön neki, mire odaér. Máskor meg órákig az ámítógépét bújja anélkül, hogy bárkihez egy szót is szólna. Viszont az ágyban kedves és figyelmes, de nem lehet megcsókolni, a simogatás is csak akkor oké, ha ő akarja. A hajába sem lehet beletúrni, pedig az is élvezetes. Ahogy Maca mondja. A pasi minden reggel azzal és egy zuhannyal indítja a napot és finom illata van. Macát először dühítette a pasi nemtörődömsége, de aztán úgy volt vele, hogy a semmitől ez is több, egy-egy éjszakát el lehet vele tölteni. Viszony-iszony-nem viszony, de már egy fél éve tart. Néha még kulcsot is kap a lakáshoz. Az már elég bizalmi viszony, nem?

A másik egy netes, ismerkedős oldal hozománya. Maca megmondta, hogy csak lépésenként hajlandó haladni, mert ő rendes lány. Ehhez képest a pasas az első talira akkor kerített sort, mikor Maca nagytakarítást végzett, se smink, se hajvasalás, de még csak egy szűk farmer se. Kinyúlt póló-tréning kombináció. Egy könnyed kávé, letudva 15 p alatt. Maca azt hitte ez itt ennyi volt. A srác pár nap múlva újra előbukkant. Újra Macánál. Mondta ő, hogy nem szokott vadidegeneket beengedni, de a sráccal kivételt tett. Nehéz is lett volna kirakni, mikor már az ajtóban lesmárolta. Az ágyig 10 p alatt jutottak el. A tények önmagukért beszélnek. A pasast már azzal fel lehet izgatni, ha a hajába túrnak, ha megcsókolják, s nagyon jól csókol. A teste, mint egy görög istené, színizom... Hm... Maca a folytatást várja, bár félt attól, hogy egy alkalmas k...nak fogja a srác titulálni, de mindeddig ez nem történt meg. A dolog egyetlen szépség hibája, hogy a srác mostanság fáradt, így már idejét se tudja mikor találkoztak.

De legalább nem tűnik el úgy szó nélkül, mint az én remek randi partnereim.

Szerző: Berill Shero  2011.05.04. 01:40 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr602834727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása