Eme kérdést vitattam meg jó múltkoriban Cica Macával.

Meglepett egy kissé, mivel régen egészen szolid és visszafogott volt. Azt hiszem az utóbbi pár évben érett igazán nővé.

Régen mindig azt mondta, hogy szeretkezni csak is úgy lehet, ha vannak mellett érzelmek is. Tartotta is magát hozzá. Aztán eljött a pillanat, mikor kiderült, hogy megy ez anélkül is.

Nem épp mostanában történt. A nagy szerelemmel éppen kimúló félben volt a kapcsolat. Sőt, egészen konkrétan szakítottak is. Maca meg felcsípte a környék legjobb pasiját. A pasi épp az esküvőjére készült. Minden 7végén jegyesoktatás. A mennyasszonya meg iszonyat féltékeny volt. Ők persze találkozgattak. Nem egyszer, nem kétszer. Minden nap.

Maca úgy volt vele, hogy nem férjhez akar menni, és hát a pasas olyan hatással volt rá, a tisztes úri lányra, hogy azt mondta élete végéig bánná, ha kihagyná. Kissé komplikált volt megszervezni azt a bizonyos találkozót, s az első alkalom inkább csak volt, mint jó volt.

Maca az időtájt akart a saját kis lakásába költözni, a korábbi tulajdonosok már nem lakták, így a nagy eset egy hálózsákon a festékes vödrök közt megesett. Utólagos visszaemlékezésekből úgy meséli, hogy nem volt rossz, de azért a jótól messze volt.

Persze, ha az ember lánya először csinál ilyet, akkor azt tudni kell feldolgozni és kezelni.

Maca néha még beszél a sráccal, akinek azóta megszületett a gyereke, de még egyszer már nem feküdne le vele, s csak nevet azon, hogy mennyire körülményesen oldotta meg anno a dolgokat. Viszont mára tudja, hogy igen is, lehet érzelmek nélkül is lefeküdni, pusztán a hormonokra alapozva. Mondjuk sokáig nem hitte és nem is próbálkozott vele... De ez már egy másik történet lesz....

Szerző: Berill Shero  2011.04.15. 01:15 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr452797186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása