Bond Béla kalandjai folytatódnak.

Köztudomású a baráti körben, hogy van ez a legújabb csajszi, akivel sajnos nem is olyan könnyű neki időpontot egyeztetni, mint szeretné. Macerásak a reggelek, az ebédidő kevés, marad hát a lopott óra, ha kivitelezhető.

Hosszú idő elteltével ismét alkalom nyílott, Bélánk megkapja a várva várt sms-t. Majd okosba kitalálja, hogy a hét azon napján majd mit mond otthon, hova megy. Hát sörözni! Nincs is benne semmi meglepő, máskor is szokott.

Aztán nem túl okos neje mégis gyanút fog. Az adott napon, látván Béla készülődését letámadja teóriájával. Hogy biztosan dugni megy. :D Bélánk nem hiába Bond, mielőtt színt váltana és vallana, kivágja magát. Hogy hát már pedig ő sörözni megy. Jön az aduász: De ezen a napon sose szoktál!

Na most légy okos, Domonkos! Nej, aki mint tudjuk nem jeleskedik az ágyban. Legalábbis ami a gyakoriságot illeti, most kitalálja, ha hősünk hazaér, akkor lesz némi szondáztatás, már úgy orálisan, hogy megnézze mennyi cucc jön ki. Ha kevés, teóriája már megáll. 

Béla végiggondolja, ha hazajön, hát akkor max púder jön belőle, de anyag nem, s hát ez a rettentő helyzet eléggé hazavágta. Bánatában lement a közeli kricsmibe, bevágott két málnaszörpöt, majd otthon közölte, hogy a barátai nincsenek lent, még elmegy egy kicsit motorozni, s majd, ha megjön, megnézi őket odalent újra. Addigra kész volt a terv. Nőnél egy órácska, majd leteszi a mocit szép csendben a garázsban, visszaoson a kocsmába, s úgy leissza magát, akár egyedül is, hogy éjjel már csak aludni fog tudni, orális ellenőrzés meg elmarad, s nem bukhat le.

Első útja a nőhöz vezetett, akinek mondta, hogy max egy órája van, mert a nej otthon sodrófával várja. Alig telt le az egy óra, csörög a nő telefonja, hogy a közös barátok várják őt egy kis italozásra. Neki se kellett kétszer mondani, Bélát hóna alá kapva átvágtatott.

Béla lelkesen hazatelefonált, hogy a barátai hívták, nem a kocsmába, hanem egyikőjükhöz kéne menni, sütögetéssel egybekötött csevejre. A sörök mellé előkerült egy üveg pálinka is, így az est további része el volt döntve. Bélánk hősiesen emelgette a poharakat, hogy terve megálljon, ha hazaér, már ne legyen semmi. (Pedig máskor milyen jól jött egy kis potyaszex)

A házigazda látván ingatag állapotát, úgy döntött, hogy még az is veszélyes, ha tolja a motort, úgy hogy felajánlotta a kerti lakot, dőljön le ott. Nejnek telefon, hogy ilyen állapotban ő már nem menne haza, ezt megerősítette a közös barát is, hogy így nem engedi el, a nej tudomásul vette, bár nem volt boldog. Persze a  szexpartner se volt rest, bár várták otthon, de úgy döntött, akkor ő is ott alszik. Az alvásból sejtitek mi lett. Azért a nő rendes volt, valamikor pirkadattájt hazament, Bélánk meg végre kialudta magát.

Gondolhatjátok, milyen volt az ébredés másnap. Először is azt se tudta hol van. Majd meglepődve konstatálta, hogy a lak növényei kissé megsínylették az éjszakát. Meg ő is. Itt-ott néhány folt éktelenkedett rajta. A nő meg írt egy röpke üzit, hogy bár homályos az éjszaka, de biztos nem volt egyszerű, mert mindene fáj.

Bond Béla otthon elővezette, hogy a haverral aludt együtt, aki piszokul horkol. S a foltok rajta attól keletkeztek, hogy még éjjel elesett odakint. :)

Szerző: Berill Shero  2011.04.12. 21:08 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr512797166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása