Cica Maca nevével ellentétben nem épp egy cica-mica. De nem is egy maca. Olyan hétköznapi forma. :) Akár lehetnél Te is, én is, bármelyikünk.

Sosem tartotta magát szépnek, bár tény, hogy akadnak hódolói. Gyerekként mindig nebánts virág volt, s valahogy már kicsiként is jobban megértette magát a fiúkkal, mint a lányokkal.

Régen sokat gondolkodtunk világmegváltó dolgokon, s ő volt az, aki azt mondta, hogy mindegy mi történik, biztosan meg van az oka. A jó dolgoknak épp úgy, mint a rosszaknak.

Persze neki is vannak jobb és rosszabb napjai, de többnyire igyekszik az életet derűsen és kellő öniróniával szemlélni, bármi is éri.

Cica Maca hajadon, lélekben örök ifjú, sőt, néha szertelen tizenéves. Máskor bölcsessége meglepő, s ha szemébe nézek, látom a sokat megélt emberek nyugalmát. Hát ilyen lenne ő. 

A következő posztokban majd hozom a vele történteket is.

Szerző: Berill Shero  2011.04.07. 19:26 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr532775146

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szitakötő | 2010-9 | TAVASZ 2011.04.10. 23:41:06

Szitakötő folyóirat lapozható változata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása