Nem fogjátok kitalálni mi történt mostanában?!

Bond Bélusunk jelentkezett. Nem is akármivel. :)  A nők száma eggyel nő.

Jó múltkoriban Béla egy buliban volt, ahol szokás szerint sikerült kellően elhajolnia. Voltak az éjszakának homályos foltjai is, ám két dologra tisztán emlékezett.

Az egyik az volt, hogy egy tőle klasszisokkal idősebb nő nagyon nyomult rá, neki viszont egy másik tetszett.

Arról még üzit is küldött, hogy a pohárszedős néni megitta a fél whiskey-jét. :D

Arra meg már egyáltalán nem emlékezett, hogy vajon hányan látták, hogy a neki tetsző nővel egymást ölelgetik. Sőt, arra sem, hogy jött ez össze, de a fényképek arról tanúskodtak, hogy az eset megesett. Arra viszont kristálytisztán emlékezett, hogy meg is csókolta a nőt. :)

Másnap gondolta menti a menthetőt, s ráüzent a csajra, hogy reméli nem volt se túl nyomulós, se túl bunkó. A nőci megnyugtatta, hogy semmi olyan nem történt, amit ő ne akart volna. :D Végül megbeszélték, hogy esetleg lehetne folytatás.

Bélusunk aggódott is azért kicsit, hogy mi lesz, ha józanul nem fog bejönni a nő, vagy ő nem fog neki tetszeni.

Aztán eljött a randi ideje is. Bond Béla kitett magáért, a nő meg kitette amije volt. Béla szerint a "hú b...d meg" kategória mellesleg. :D

Másnap némi büszkeséggel a hangjában panaszolta, hogy izomláza van :))) Alkalomadtán majd sajnálom is érte! Viszont a folytatás nem maradt el, de ez egy másik mese.... :D

Szerző: Berill Shero  2011.03.23. 09:07 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr122722651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása