A gyerekek mindig meg tudnak lepni azzal, amit mondanak.

Edzésen az egyik kislány nem akarta elárulni a nevét, inkább felmászott apukája nyakába. Majd odafordult a másik gyerekhez és megkérdezte hol az anyukája. A kissrác mondta, hogy otthon vigyáz a tesóra. Mire a leányka kijelentette: "Nekem van egy saját anyukám."  Ki gondolta volna? :D

A másik eset szintén edzés végéről. Apuka türelmesen kérleli a fiát, hogy ugyan öltözzön már fel, mert mennének haza. A gyerek csak nem akar szót fogadni. Apuka megunván, hogy kérése süket fülekre talál, felöltözteti a legénykét, majd a saját hátára teszi a kölyök hátizsákját. A gyerek nem épp türelmes típus, neki áll hisztizni, hogy kell a hátizsákja. Nem ám kér, parancsol: "Azonnal add ide a hátizsákot!" Ez a mondat többször is elhagyja a száját. Apuka türelemesen mondja neki: "Ha követelődzöl, tudod, hogy nem kapsz semmit." Önérzetes, ego gyerek: "De igen. Az egész világot!"

:D

Szerző: Berill Shero  2011.03.01. 14:36 Szólj hozzá!

Címkék: mosoly

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr512672691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása