A pihenés során Á barátommal ellátogattunk a balatonedericsi Afrika Múzeumba. http://afrika-muzeum.internettudakozo.hu/

A belépő borsos, az eső szakadt, állat alig volt kint, a múzeum maga pedig nem túl nagy. Ettől függetlenül azért sok szép dolog van összegyűjtve benne. Nem terveztem hosszú történetet írni, csak ízelítőt adni a múzeumból.

Először álljon itt néhány őzike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A házban nagyon sok relikvia és vadásztrófea volt, ebből is iderakok néhányat ízelítőnek.

 

 

 

Álljon itt mindjárt egy oroszlán bőre. Néhány agyar, s hátul kiszúrhattok egy krokodilt is, ha elég figyelmesek vagytok.:D

 

 

 

A következő képen láthattok egy elefánt lábat, leopárdot, egy törzsi díszt, egy majmot. Az egész házra jellemző volt, hogy minden helyiségben a bútorok és a különböző használati tárgyakon kívül trófeák és kitömött állatok is el voltak helyezve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül pedig álljon itt egy jávor antilop. Ő volt olyan bátor,  hogy a jeges szél és eső ellenére is peckesen sétált kint.

 

Szerző: Berill Shero  2010.10.31. 22:01 Szólj hozzá!

Címkék: nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr322394080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása