Már nagyon régen írtam mind Bond Béláról, mind Kelanról és persze Légiós Tündérmackót sem emlegettem, sőt Á is kimaradt.

Ennek roppant prózai okai vannak.

Bond Béla már csak pár havonta találkozik Szöszkével. Ha még emlékeztek a történet elejére, úgy indult, hogy Szöszke akarta a mi Bélusunkat. S hogy nem dolgoznak már együtt, így Béla annyira nem erőlködik. Tulajdonképp ő helyén kezeli a dolgokat, ez csak szimpla szex volt részéről más semmi. :) Új áldozat meg nincs a láthatáron.

Kelan csak dolgozik, dolgozik, nem hallok egy csajos történetet sem tőle, pedig itt a nyár! :D Persze egymás agyát húzzuk, de az nem olyan, hogy papírra kéne vetni :D

Légiós is dolgozik ezerrel, s közben kijelenthetem, hogy szerelmes. Aki meg szerelmes, azon van egy ellenző, s észre sem veszi a külvilágot. Épp ezért nem is történhetnek vele olyan dolgok, amelyeket a világhálón kéne publikálni. Ha meg mégis, akkor nem ezen az oldalon. ;)

Á is szerelmes. Persze semmi közöm hozzá, de azt látom, hogy a nőnek könnyű dolga van, Á megtesz érte mindent, de a nő valahogy mégsem akarja magát hosszabb távra elkötelezni, pedig, ha valami így is működik, akkor 40 felé máshogy is kéne... De ez az ő dolguk.

Á már megkapta idénre a szanatóriumi beutalót, én meg még nem. :( A tavalyiból okulva előre is elnézést kérek mindenkitől, az év azon két hete részemre a pihenést fogja jelenteni, így az alatt szigorúan távol fogom magam tartani a technikától. :)

Itt szeretném Á-nak üzenni, hogy a regényből egy oldalt már átdolgoztam, ígéretemhez híven a többi is meg lesz! :) /Amúgy is! A jó dolgokra mindig várni kell!!!/

Szerző: Berill Shero  2010.06.24. 19:49 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr332058174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása