A mai mese Kelanról szól.

Kedvenc rabszolgám belefogott a párkeresésbe. Nem szívbajos, mer és akar is találkozni azzal, akivel a net segítségével megismerkedett.

Már túl van néhány találkán. Az első számú versenyőzvel egy tali is elég volt. Beszélgettek, beszélgettek, de hiányzott az a plusz.

Kicsit elkalandozva: a neten tapasztalataim szerint túl sok a sérült. A nagy részük nem is csak lelkileg, hanem mentálisan is retardált. Bocs és tisztelet a kivételnek. :) A legtöbben a neten olyannak mutatják magukat, amilyenek lenni szeretnének, s nem pedig amilyenek valójában. A fele tuti beteg, mikor egy beszélgetést azzal nyit, hogy camsex, msnszex, chat szex, rúgjál tökön kétszer, átküldjem-e az álló farkamat stb.... A nők nagy része is hasonló. Van akinek mindig az az első kérdése, hogy nagy farkú pasi van-e már? A többség bombázónak tünteti fel magát, aztán menetközben mindig kiderül, hogy maximum nehézbombázó lehet élőben, vagy vágásra érett disznó. A kamus onnan ismerhető fel, hogy mereven elzárkózik mind a fényképcserétől, mind a talitól. A sérültek nagy része ígérget, de nem tart be. :)

Ezért becsülöm Kelant. Ő meri vállalni magát. Nem szórakozik sokat, fogja magát és elmegy megnézni a nőt, néhány alkalmas beszélgetés után. Igazi férfi. Nem várja el, hogy a nő utazzon a találka miatt (egy csomó pasi kényelmes ilyen szempontból...)

Legutóbbi találkájára vidéken került sor. Oké volt a csaj, oké volt a tali. Ennek örömére meg is beszélték, hogy még elugranak valahova.... A leányzó felvetette, hogy esetleg pár barátja is jönne. Kelan rábólintott, hiszen embert tolláról, madarat barátjáról. Vagy fordítva. :) És beütött a ménykű. A leányzó barátnője olyan, de olyan észvesztően nézett ki, hogy csak na! Kelan meg jelenleg is dilemmázik, hogyan mondja meg az elsőnek, hogy "szerelmes lett"... Megbántani nem akarja.... Előre sajnálom a csajt. Egy jól sikerült randi után nem fogja érteni, hogy miért maradt mégis hoppon....

C'e la vie...

Szerző: Berill Shero  2009.09.13. 23:15 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr211363334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása