Uram bocsá' a profán megfogalmazásért. De minél többet tudok a történetből, annál inkább ez körvonalazódik.

Szöszke megjött a nyaralásból. Már a reptéren Bélusunkat hívogatta, az elmúlt pár napban meg kismillió órányi skype beszélgetést bonyolítottak le.

A megérkezés örömére pénteken tartottak egy röpke bulit. Mivel azért egy szórakozóhely mosdója, sötét sarka, a vonat fülkéje csak kis mértékben kedvez az erotikának, így Bond Béla nem erőlködött túlságosan. Tipi-tapi, csók egy kis ez-az. /ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy honnan számít az ember felnőttnek? 10-en pár évesen azt gondoltam, hogy aki 20 felett van, az milyen öreg és mennyire felnőtt. Biztosan világmegváltó gondolatai vannak és úgy is viselkedik, ahogy egy igazi felnőttnek illik. Most így 30 felett rá kellett jönnöm, hogy tulajdonképpen arról sincs ennyi idősen még elképzelésem se, hogyan viselkedik egy igazi felnőtt. :) Amikor az ember hagyja magát taperolni (akivel ilyen sose történt, az menjen el egy hazugságról leszoktató terápiára) az normális is lehet egy adott szituban. Mondjuk olyan 15-25 éves kor környékén egy buliban. Aztán mikor szembesül azzal, hogy közel a 40-hez is csinálnak ilyeneket az emberek, el kell rajta gondolkodni, hogy vajon felnőttek vagyunk-e? :)/

Szóval a hétvégi buli megint csak olyan lightosan telt. De! már le van szervezve a NAGY RANDI! Igen ám.... Csak azt gondolom, hogy most jön az, amiért ezt a fenti címet adtam.

Ugyanis Szöszkére már így is annyi időt és energiát pazarolt Bélus, mint tán a feleségére se újkorában. :) Viszont a nagy randi már a küszöbön van. Mind Béla, mind Szöszke másik fele elutazik egy hosszabb hétvégére. Ugyan egyikőjük sem akarja a másikat a saját birodalmába cipelni, így félúton fognak találkozni. 3 napból egyen már azt mondhatnánk, hogy össze kéne jönnie ennek a dugásnak. (szeretkezésről az egyik fél érzelmi semlegessége híján ugye nem beszélhetünk) Azt már megállapítottam, hogy Szöszke kissé megosztó személyiség. Akarja is, meg nem is.... És most, mikor itt a remek alkalom.... Vagy itt lenne... Úgy néz ki az adu ász még hátra van. Nevezetesen, hogy a nagy randi előtt pár nappal fog neki megjönni....

Ugye, hogy nem lehet ezt a nőt megdugni?!

Szerző: Berill Shero  2009.09.08. 13:52 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr471364316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása