Avagy hogyan ismerkednek a pasik egymás közt

Tudom, tudom, félreérthetően fogalmazok. Ám Légiós Tündérmackó elkápráztatott egy remek szösszenettel a nyaralásából.

Ahová nyaralni indult drága barátom, arra a helyre évek óta, illetve egészen kis gyermekkora óta jár nyaralni. Régebben dugig volt tömve külföldiekkel, de mostanában inkább csak a helyiek látogatnak ki. A helyiek már nem igazán vonzó célpontjai a turizmusnak, hacsak valaki nem rajong az extrém magyar virtusért, az igazi, hamisítatlan tajparasztért, aki nem elég, hogy tahó, még ráiszik, meghallgatja az OBV-t (helyi népzenei együttes: Okádd le a Bokád Vokál), majd a tetejébe még bele is fekszik. A korona mindezen a mulatós zenével spékelt utcabál. Személy szerint én bármire elugrálok, de a bunkókat Armaniban is épp úgy rühellem, mint Hike jogginban és makkos cipőben.

Mint említettem, barátom jól megtermett színizom, jó kiállású darab. :)  Szóval Légiós békésen üldögél a főutca bejáratánál a forgalomkorlátozó sorompón, enyhe restséggel stíröli a "nagyváros" éjszakai életét, mindeközben békésen szivarozgat. Nincs is semmi a baj. A langy meleg nyári estében békésen zümmögnek a bogarak, az idilli estét semmi sem zavarja. Aztán valami mégis megtöri a nyugodtságot, valami mintha zizegne. Nem, nem a szél fújja a fákat, hanem Tapló óvatoskodik emberünkhöz, a köszönést mellőzve mindjárt cigit tarhál. Légiós nem bunkó, eszébe jut, hogy valami buliból még maradt nála egy adag piros Marlbi, így megkínálja a csóringert. Persze, mint tudjuk isten állatkertje bazi nagy, így a Tapló nem elégszik meg ennyivel. Ha már van társaság, jöhet a duma is. Laza vidéki, bunkó stílusban nekiáll bekóstolgatni Légióst, mindjárt barátságosan azzal kezdve, hogy micsoda úri cigije van. Tündérem nem egy kapkodó idegbeteg típus, így lazán elengedi a füle mellett Tapló beszólását. Sőt! Úgy gondolván, ha már ennyire ráérnek, s egyikőjüknek se sürgős odébb állni, akkor esetleg még értelmesen társalogni is lehet. Erre a tévedésre mindjárt az után rájön, hogy elárulja Taplónak, bizony ő Nagyfaluból látogatott le ide a messzi vidékre. Tapló ebbe is bele tudott kötni, szépen elkönyvelte Tündérmackót egy gazdag, pesti nemiszervnek. :) Majd tüzetesebben megvizsgálva Légiós öltözékét már azt is nehezményezte, hogy mennyi márkás cucc van rajta. Légiós, hogy ne kelljen a sakkban alkalmazott technikával élnie, azaz, hogy világos király üti a sötét parasztot inkább odébb ballagott.

Ám, az estének még koránt sem volt vége. Légiós zen és buddhista gondolatokkal elméjében és szívében az egyik kerthelyiséges kocsmában, a külvilág teljes kizárásával iszogatta natúr teáját, amikor egy amorf meglökte az asztalát, "amitől majdnem leforráztam a tökömet" (by Légiós) és a pasi ezek után még képes volt csodálkozni, hogy miért néz rá olyan csúnyán.

Az estére a koronát a helyi disconak csúfolt műintézmény tette rá. Légiós Tündérmackó életében egyszer járt ott, akkor is csak azért, mert a haverjai részegen becsempészték, magától hat ökrös szekérrel sem lehetett volna bevontatni. Abból az időből csak annyi emléke maradt, hogy a budiban suttyomban cigarettázó patkányképű hülyegyereket kikergette, mert egyetlen fülke lévén nem akarta telibe vizelni.

- kis kitérő -

Szóval a hely és a környék ezt leszámítva szép. Van ott erdő, tó, kerékpárút. Légiós odalent sem bír megülni a hátsóján, időnként néhány települést körbenyargalászik, amire a helyiek már felkészültek, így az izmos, félmeztelen felsőtestű pasast néhol tapssal, máshol meg tátott szájjal várják. Egyik-másik helyiségben a kis sámli is az út mellé van készítve, hogy a snájdig fiatalembert bizton megnézhessék jövet-menet.

Vissza a dizsihez.

A mostani nyaralásra Légiós magával vitte két gyerekkori cimoboráját is. Tervek nem voltak, bár azért számításba vették, ha akad gerincrevágható nőnemű egyed, akkor egyikőjük sem fog sikítva hazáig szaladni, hogy milyenek ezek a mai csajok. S a diszkó környéke ígéretes vadászterepnek tűnt. A kínálat viszont szomorú képet mutatott:

1. Amelyik bige valahogy kinézett, az kampival volt.

2. Amelyiknek nem volt bakja, annak meg a kilövését  a hatályos büntető törvénykönyv alapján büntetni rendelik.

3. A kilőhető és megmaradó egyedek meg annyira önelégültek voltak, hogy jóformán még magukkal sem sikerült szóba állniuk, nem hogy három deli legénnyel. 

Hőseink látva, hogy kudarcra van ítélve a nőszerző projekt, leballagtak a tóhoz. A parton sétálgatva egyszer csak az éji félhomályban felbukkant egy alak. Közelebb érve már tisztán kivehető volt egy férfi. Legyen mondjuk Tazo. A saját lábai időnként ugyan keresztbe akadtak, de rossz szándék, na az nem volt benne egy csepp sem. Tazo annyira megörült a srácoknak, hogy kitárt karral máris ölelgetésbe kezdett volna, ha Légiós szavai, miszerint nem is ismerik egymást meg nem állítja. Ez csak időleges visszatartó erőnek minősült, mert néhány perc elteltével mégis úgy vélte, hogy már ismerik egymást, így nagy bőszen Tündérmackó mellkasára vetette magát és össze-vissza ölelgette. Csókolni csak azért nem sikerült, mert Légiós nem híve a hruscsovi puszinak. Tazo Légióst a gyenge pillanatában kapta ugyan el, de mivel nem volt az esete, meg amúgy sem volt fiús napja, így igyekezett mihamarabb lerázni. Érdekes, hogy a másik két srácot csak futólag szemlélte meg, s az ölelgetés is kimaradt. Tazo részeg volt és valamiért nagyon utálta az utcabált és a mulatóst, mert egyfolytában szidta őket. Normális körülmények közt akár még haverok is lehettek volna Tündérmackóval, de mint tudjuk szín józanul hallgatni egy részeget már több, mint idegesítő. A megmentő egy hasonlóan illuminált alak képében érkezett. A pillanatnyi zavart kihasználva sikerült a fiúknak meglépni. Az este további részében lemondtak mind a nőkről, mind a discoról, s hajnalig egy padon ücsörögve próbálták a világot megváltani, ami nem ment könnyen, mert a mulatós ott sem hagyta őket békén. A nyaraló sem jelentett menedéket, hiszen alig több, mint 100 m-re volt a főutcától és az utcabáltól.
 
Légiós idén már nem akar nyaralni menni. :D
 
Szerző: Berill Shero  2009.08.26. 11:39 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr851338060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása