Szuper találmánya a netnek, hogy ugyan itt sem vagyok, de ti mégis tudtok olvasni. Előre beprogramozom, hogy mikor jelenjen meg a nektek szánt mondandóm.

Ma megint Légiós Tündérmackón a sor.

Képzeljétek, drága Olvasóim, hogy van ám pozitív példa is! A netes ismerkedés rögös útvesztőjében ilyennel is találkozik az ember! Ez azért nagy szó, s alá is húzom, kiemelem, mert arra bíztat mindenkit, hogy a társkeresést nem szabad feladni. Nagy távolságokból és alacsony hőfokon kezdődő kapcsolatokból is lehet még bármi!    

Légióst 2007 tavaszán, nyár elején (ki emlékszik már erre?!) az általa látogatott oldalon megkereste egy leányzó, akinek első körben nem is akart válaszolni, mert a csaj 220 km-re lakott, másodszor meg kép nélkül volt regisztrálva. Aminek az a nagy előnye, hogy az embert nem zaklatja mindenféle barom, de azért így lássuk be csökkennek az esélyei. Kinek van kedve egy fantommal társalogni? Mondjuk, ha van fent képe, az sem jelent semmit. Lehet 100 évvel és 20 kg-val korábbi, esetleg nem is ő van a képen... De legyünk optimisták és próbáljuk elhinni, hogy akiről mi képet látunk, az a valóságban is pont olyan, mint a feltöltött képen.

Huh, kissé elkanyarodtam. Vissza Tündérmackóhoz. Végül csak rászánta magát, hogy válaszol, nagy baja úgysem lehet belőle. A levélváltás után jött a szokásos protokollforma, msn, képcsere stb. Aztán msn-en szinte minden este beszélgettek. Persze a leányzóban ott motoszkált a kisördög, hogy csak meg kéne nézni személyesen is ezt az Adonisz testű pasit (ezt nem Légiós mondja magáról, én illetem eme szerény jelzővel:)). A csajszi egyszer csak megjegyezte, hogy sajnálja, hogy emberünk olyan messze van tőle, mert így biztos, hogy nem megy el hozzá. Légiósnak ez olyan volt, mint a parancs. Még hogy nem?! Hát minek nézi őt ez a nő?! Nem meri?! Dehogynem! Légiós Tündérmackóm egy bevállalós pasi, s ha valamit akar, azt tűzön-vízen át keresztülviszi. A "nem merem" a szótárában egyáltalán nem szerepel. Több se kellett neki ez után a felhívás keringőre dumánál, meg is beszélte a leányzóval a találkát, amely olyannyira meglepte a csajt, hogy egyből megadta a telefonszámát is. :)

A találkát a beszélgetés utáni hétvégre időzítették. Légiós úgy volt vele, hogy lesz, ami lesz, ekkora távolságból esély sincs egy normális kapcsolatra. Ám a leányzó stílusa, sőt maga a leányzó is piszokul imponált neki. A találka sablon forgatókönyv szerint zajlott. Sok volt a rizsa duma az elején, a kínos pillanatok és a csönd elkerülése végett. A töltelékduma az órák múlásával nem lett ugyan kevesebb, de a flörtölés minden kellékét bevetve mindkét oldalon elindult valami. Amiből később csók, ölelés lett, még azon az estén. Mire Légiósnak haza kellett indulnia, már a közös nyaralást tervezgették, melyre két hét múltán sor is került. (megy ez, mint a karikacsapás, csak úgy, bumm, bele a közepébe!)

Zárszó: Amikor már nagyjából fél éve együtt voltak, akkor mesélte el a leányzó, hogy fogalma sincs róla, minek hatására alakult ki nála ilyen gyorsan a  kapcsolat, hiszen alapjáraton megfontolt. Légiósnak mindenesetre úgy jött le, hogy olyan volt, mintha a lány kérette volna magát, a kezdeti bizalmatlanságból s talán illendőségből. Légiós Tündérmackó fellépése az elején határozott volt, nagyon rámenős, pont azért, mert észrevette, hogy a lány is szeretné, de mégis fél bevállalni. Kettejük kapcsolata közel másfél évig működött, s talán a távolság okozta a legkisebb problémát.

 
Szerző: Berill Shero  2009.08.14. 13:15 Szólj hozzá!

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr51305734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása