Ígéretemhez híven jövök a másik oldal történeteivel is.

Mint tudjuk a társkeresés nem egyszerű dolog, meg van a maga szépsége és buktatója. Két barátom eseteiből szemezgetek, az egyiket nevezzük mondjuk Légiós Tündérmackónak, a másik meg legyen Bond Béla.

Ma Légiós Tündérmackót választottam. :) Azt kell tudni róla, hogy mindennapjait egyenruhásként tengeti. Mikor nem a hazát védi, akkor meg annyit edz, hogy lassan lekörözi Arnold Svájcinégert is. Légiós színizom, és igen, ellentétben a színizom pasikról kialakult képpel, még agya is van. És szíve! Nem is akármilyen. :) Szép nagy! Amelybe Isten állatkertje is belefér. Légiós Tündérmackó az edzésben nem ismer pardont. Edz reggel, este, délután, s a laktanyában még éjjel is. A nők terén eléggé válogatós. Mondjuk meg is értem, neki aztán tényleg lenne is miből válogatni. Persze sokan kiesnek a rostán.

Légiós ismerkedik különböző társkereső oldalakon, bár saját bevallása szerint szerelmes nem szokott lenni, azt nem neki találták ki, mivel rendre ráfaragott erre a mutaványra.

Nos álljon itt két találkozójának rövidke története, avagy ahogy a pasik minket látnak.

1. Oktogonos

Egy hideg téli estére Tündérmackó lebeszéli a randit a netes csajszival. Persze semmi sem egyszerűbb, mint egy soha nem látott egyedet megtalálni a város egyik legforgalmasabb terén. Mondjuk Légióst nehéz elvéteni, így a hölgyemény csak megtalálja. :) Egy közeli teázóba mennek. A társalgás megy-megyeget, ám Tündérmackónak eszébe jut, hogy megígérte egy másik leányzónak is, hogy felhívja. Szabadkozás, zavart mosoly, telefon előszed, majd a beetető duma:

        Ne haragudj, de fell kell hívnom a bosst a következő szolgálat miatt, tudod nem nagyon hagynak élni.

        Nem baj, menj nyugodtan.

Hát igen... Ezek a pasik még azt sem szabad nekik elhinni, amit kérdeznek. Persze hősünk élvezi, hogy romantikus teázást mímel, s közben echte romantikus telefonbeszélgetést folytat suttyomban.

Mielőtt messzemenő következtetést levonnánk arról, hogy Légiós Tündérmackó esetleg pofátlanul szemét, álljon itt a csajjal folytatott beszélgetés főirányvonala. Drága barátom ezer százalékra vette, hogy ezzel a nővel se lesz soha semmi, többet nem fognak találkozni, mert :

1. A csaj bőszen előadta, hogy amint pénze lesz (de ettől mondjuk messze van ám!), azt teljes egészében utazásra fogja költeni. (ím hol a felelősségtudat, még hogy a nők be tudják osztani a pénzt és előre felé gondolkodnak....)

2. Mindezt elvárja a párjától is! Különben a férfi nem férfi!

3. A végkövetkeztetés: ha a párja erre nem vevő, akkor az egy galád dög, aki ráadásul még önző is, és nem fordít rá kellő figyelmet, már pedig neki figyelem kell.

Légiós végkövetkezetése: Ennek a csajnak egy gazdag, unatkozó tőzsdeügynökre van szüksége, nem pedig a hazát szolgáló deli ifjúra. De legalább hamar kiderült. :D

 
Meghagytam Tündérmackó által a talinak adott eredeti címet, mert találó.
 
2. Pofáraesés 20 perc alatt, avagy olcsóbban kijövök, ha elmegyek inkább edzeni
 
Még mindig tél, a helyszín változik, Euro Park este 6.
 
Légiós remek formában, éjszakás szolgálat után alvás nélkül, előző három nap meg full edzéssel teli, aminek eredményeképp itt-ott díszeleg egy-két mokka is, az álla nem épp bőrben folytonos, és mindennek tetejébe az is fáj, ha mozogni, beszélni kell.
A királyok erénye a pontosság a hősnőé ebben a mesében kevésbé. Tündérmackó fázósan toporog. Majd türelmét vesztve egy telefon jó negyed óra múltán. Cicuka szabadkozik, majd megígéri, hogy hamarosan ott lesz. Meg is jön, s jó érzékkel kiválasztja a környék "legolcsóbb" vendéglátóipari egységét.
Jön a pofáraesés. Döbbent fej, mikor meglátja Légiós zúzott képét. Ezen még az sem segít, hogy önként szerezte. Jobb lett volna valami kamuduma a "10-en rám támadtak, látnád őket" stílusúból.
Légiós nem túl jó hangulatban kortyolgatja szokásos üres teáját. A csajnak nem sikerül a beszélgetést elindítani, minden kérdésére kb. egy szavas mondattal lehet válaszolni, még akkor is, ha az ember fia nagy dumagép. Persze valószínűleg nem ilyen palira számított a lelkem. Ezt azért, ha elég korrekt meg is mondhatná.... Ehelyett további kínos csend jó pár percig. Aztán az utolsónak, vagy tán mentőnek szánt kérdés, hogy mégis mivel foglalkozik Tündérmackó. A válasz után nincs több kérdés. :D Légiós elkortyolgatja a teáját, aztán a csaj részéről a falduma.
- Persze, szívesen találkozom Veled még, hívj fel, hogy megdumáljuk.
Légiós jól nevelt fiatalember, azt gondolja, hogy egy találkozásból még nem lehet messzemenő következtetést levonni, így szorgalmasan hívogatja a csajt, ráadásul külsőre még be is jött neki
A történet innentől sablon:
1. sosem veszi fel
2. nem hívja vissza
3. végeredmény: el sem lehet érni.....
 
Kérdésem a következő: bennünk nőkben van a hiba, vagy a pasikban? Vagy mindkét fél egyformán felelős a sikertelen randikért?
 
A kérdés költői. A következő történet az Intimszférában Bond Béláé lesz, amit akár sikersztorinak is minősíthetünk. Félig. :) De ez egy későbbi mese....
Szerző: Berill Shero  2009.08.08. 20:48 1 komment

Címkék: intimszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://berillshero.blog.hu/api/trackback/id/tr601297202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

captain 2009.08.12. 16:38:02

azért remélhetőleg Légiós Tündérmackó előbb-utóbb rátalál arra, akivel együtt edzhet... ;)
süti beállítások módosítása